2020 Skoda Octavia Buna Benzer Bir Şekilde Görünebilir

Ototeknikveri     09 Haziran 2019 10:59

Gelecek nesil Skoda Octavia'nın en yeni casus fotoğrafları, şimdiye kadarki en net görüntüleri veriyor.

2020 Skoda Octavia Buna Benzer Bir Şekilde Görünebilir
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Şaşırtıcı olmayan bir şekilde, görüntüler aynı zamanda dördüncü nesil Octavia'yı çizimlerinde mümkün olduğu kadar doğru yansıtma arayışındaki bağımsız tasarımcılar için iyi bir başlangıç noktası oldu.

 

Rus web sitesi Kolesa'nın dijital sanatçısı, 2020 Octavia'nın CGI'lerini yaratan ilk kişiler arasında yer alıyor ve bunların dikkate değer olduğunu düşünüyoruz.

 

Skoda'nın 2017 güncellemesi için Octavia'ya garip görünen farlar takması pek çok kişiyi şaşırtmıştı. Görünen o ki, Çek otomobil üreticisi eleştiriyi fark etti ve yeni modelde bölünmüş farlar yerine daha geleneksel bir tasarım kullanacak.

Sanatçı, yeni Octavia'yı, Superb'den esinlenilen daha büyük bir ön panjurla hayal etmiş. Ayrıca mevcut modele monte edilmiş olanlardan daha dar ve üçgen bir dış kenarı olan yeni LED arka lambalarla daha sportif bir arka kısım çizilmiş. Yan kısım, üçüncü nesil modelle karşılaştırıldığında pek farklı görünmüyor.

 

Tamamen yeni Skoda Octavia, eylül ayında Frankfurt Otomobil Fuarı'nda beş kapılı liftback ve station versiyonlarıyla satışa sunulacak. Yeni çıkacak VW Golf, Seat Leon ve Audi A3'te olduğu gibi, yeni Octavia da MQB platformunun güncellenmiş bir versiyonunu kullanacak.

 

1.0-, 1.5- ve 2.0-litre turboşarjlı benzinli motorların yanı sıra 1.6- ve 2.0-litre dizel motorlar da bekleniyor. Modelde ilk kez yarı hibrit ve plug-in hibrit versiyonlar da mevcut olacak.

Son Güncelleme : 09 Haziran 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo