Bisikletçilerin Hayalindeki Otomobil Skoda Karoq Velo

Ototeknikveri     10 Haziran 2019 11:18

Skoda özellikle "Simply Clever" adını verdiği pratik çözümleriyle ünlü. Firma şimdi de bu yeteneğini bisiklet severler için kullandı.

Bisikletçilerin Hayalindeki Otomobil Skoda Karoq Velo
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Sürücü kapısına entegre edilmiş şemsiye, yakıt deposu kapağına takılmış buz kazıyıcı ve lastik diş derinliği göstergesi, sürücü tarafında bir bilet tutucu gibi akıllı ve pratik çözümler Skoda'nın en iddialı olduğu alanlardan birisi. Skoda İngiltere tarafından geliştirilen Karoq Velo konsept otomobil ise, “Simply Clever” felsefesini daha da ileri götürüyor.

 

Adından da anlaşılacağı gibi, bu doğa içinde olmayı ve aktif yaşam tarzını benimsemiş müşteriler için donatılmış bir Karoq. Tasarım, mükemmel bir bisikletçi destek aracı için fikir önermesi istenen 1500'den fazla aktif bisikletçinin katkılarıyla yapıldı. Karoq Velo tek sefere mahsus ve bir adet üretildi.

“Mükemmel yaz yolculuğunu hayal eden bisikletçi için mükemmel destek aracı” olarak tanımlanan Karoq Velo, terli spor kıyafetleri için tam işlevli bir çamaşır makinesi ve entegre bir basınçlı yıkama makinesi (her ikisi de aynı su kaynağını kullanıyor), tam teşekküllü bir araç kiti ve onarımları kolaylaştırmak için ekipmanın yanı sıra, tavanda iki bisiklet kapasiteli özel rafa sahip. Kabinde üç kişi için yeterli alan var.

Gece boyunca yapılacak onarımları kolaylaştırmak için araca yerleşik bir LED ışık ağı yerleştirilirken, yerleşik bir Wi-Fi erişim noktası bisikletçilerin Velo'ya döndüklerinde sürüşlerinin görüntülerini yüklemelerine izin veriyor. Çok iddialı bir özellik de Velo'nun bir drone ve kaput üzerinde manyetik iniş pedi ile gelmesi.

Temel olarak, Karoq Velo, tam kadrolu bir yarış destek ekibinin hizmetlerini tek bir otomobilde sunuyor. Skoda, Tour de France ile uzun zamandır devam eden ortaklığı nedeniyle bisikletçilik alanında oldukça deneyimli. Velo şimdilik satışa sunulmayacak ancak konseptten esinlenen ve bisikletçiler özel aksesuarlar ve aletler içeren bir paket sipariş edilebiliyor.

Son Güncelleme : 11 Haziran 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo