Yeni T-Cross Dizel: Yakıt Verimliliği En Yüksek Volkswagen SUV

Ototeknikveri     11 Haziran 2019 11:34

Volkswagen, T-Cross ailesine yeni bir dizel motor ekledi. SE, SEL ve R-Line donanım seviyelerinde mevcut olan ürünün fiyatı 23.838 Euro'dan başlıyor ve markanın en fazla yakıt tasarruflu SUV modeli olarak öne çıkıyor.

Yeni T-Cross Dizel: Yakıt Verimliliği En Yüksek Volkswagen SUV
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

1,6 litrelik TDI, 95 PS (94 hp / 70 kW) güç çıkışı ve 250 Nm tork üretiyor ve beş ileri manuel ya da isteğe bağlı olarak yedi ileri DSG otomatik şanzımanla birlikte çalışıyor. Otomobil sıfırdan 100 km/s hıza manuel şanzımanla 11.9 saniyede, otomatik şanzımanla 12.5 saniyede ulaşıyor. Yakıt tüketimi 5.3 litre/100 km, karbondioksit emisyonu ise 140 g/km.

 

VW İngiltere Ürün Müdürü Claire Haynes, “T-Cross aile yaşamının zorlukları ve ihtiyaçları için tasarlanmış bir otomobildir, bu nedenle esnek, pratik olması ve neredeyse her gereksinimin bir araya getirilmesi için bol miktarda seçenek sunması gerekir. Yeni T-Cross serisine bir dizel motor seçeneği eklemek, modelin daha fazla esneklik, seçenek ve kolaylık sunması için katkı sağlayacak.” dedi.

Arka bacak boşluğunu veya bagaj kapasitesini artıran kayar arka sıra, Adaptif Seyir Kontrolü ve Şerit Yardımı gibi özellikler dizel modelde de yer alıyor.

 

En uygun fiyatlı versiyon bile Volkswagen Connect ve Composition medya sistemleri, Kör Nokta Monitörü, Şerit Koruma Sistemi gibi özelliklere sahip.

Son Güncelleme : 12 Haziran 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo