Skoda’dan Üniversite Öğrencileri İçin Otomobil Paylaşım Platformu

Ototeknikveri     12 Haziran 2019 11:14

Skoda özellikle üniversite öğrencilerini hedefleyen, Uniqway adlı bir otomobil paylaşım platformu kurdu. Avrupa’da ilk kez uygulanan bu hizmet Çek Cumhuriyeti’nin başkenti Prag’daki üç üniversitede başladı.

Skoda’dan Üniversite Öğrencileri İçin Otomobil Paylaşım Platformu
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Uniqway ile öğrenciler ve fakülte çalışanları saat başına 1.31 dolar ve her kilometre için 22 cent ödeyerek hizmetten faydalanabilecek. Mesafe uzadıkça ücret daha uygun olacak.

Öğrenciler kimlik kartlarıyla uygulamaya üye olabilecek ve müsait olan otomobilleri ödünç alabilecek. Süre ve mesafe yine uygulama ile takip edilecek ve ödeme buna göre yapılacak.

 

Otomobili teslim alma ve bırakma noktaları üniversite yakınlarında ya da şehirdeki ücretsiz otoparklar arasından seçilecek.

Skoda Uniqway uygulamasını inovasyon merkesi DigiLab’da geliştirdi. Uygulama, tasarım ve pazarlamada öğrenciler de katkı sağladı. Proje için şu an yakıt verimliliği, küçük boyutu ve ileri teknolojisi nedeniyle Skoda Fabia modellerinen oluşan bir filo kullanılıyor.

 

Skoda 2025 yılı hedefleri kapsamında global start-up’larla, inovatif kurumlarla, üniversitelerle ve tüm dünyadan inovasyon merkezleriyle iş birliği yapıyor.

Son Güncelleme : 13 Haziran 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo