DS 3 Crossback Fiyat Listesi Açıklandı

Ototeknikveri     14 Haziran 2019 02:32

Etkileyici tasarımı, benzinli, dizel ve elektrikli seçenekleri, güncel teknolojileriyle dikkat çeken DS 3 Crossback fiyat listesi açıklandı.

DS 3 Crossback Fiyat Listesi Açıklandı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

DS 3 CROSSBACK PureTech 130 Otomatik So Chic modeli 250.000 TLDen başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. DS 3 CROSSBACK PureTech 130 Otomatik Performance Line modeli 251.300 TL fiyatla satılırken, serinin en pahalısı 304.000 TL fiyatlı DS 3 CROSSBACK PureTech 155 Otomatik La Première oldu.

 

Yeni bir platform üzerine yükselen DS 3 CROSSBACK gerek teknoloji, gerekse de tasarım anlamında tamamen yeni ufuklara yelken açıyor. DS 3 CROSSBACK hem bir şehir otomobili, hem de uzun yol otomobili olmak üzere iki farklı niteliği bir arada sunuyor.

 

Sadece tasarımıyla heyecan uyandırmakla kalmayan DS 3 CROSSBACK aynı zamanda DS MATRIX LED VISION ön farlar, otomatik olarak dışarı çıkan gizli kapı kolları ve tamamen dijital bir sürüş pozisyonu gibi ileri teknolojilerle de dikkat çekiyor. Bütün bu üstün konfor özelliklerini, gelişmiş güvenlik donanımlarını ve sürüş destek sistemlerini benzersiz bir akustik mükemmellik gibi nitelikler tamamlıyor.

 

Son derece zarif ve bir o kadar çekici hatlara sahip olan DS 3 CROSSBACK, bulunduğu her ortamda hemen dikkat çeken bir otomobil arayanlara hitap ediyor.

DS 7 Crossback Dizel Fiyatı Belli Oldu

DS 3 Crossback modelinin fiyat listesiyle birlikte, DS 7 Crossback dizel seçenek fiyatları da açıklandı. DS 7 CROSSBACK SO CHIC BlueHDi 130 Otomatik 326.500 TL fiyat etiketiyle gelirken, DS 7 CROSSBACK PERFORMANCE LINE BlueHDi 130 Otomatik ise 332.500 TL’den başlayan fiyatlarla satın alınabiliyor.

Son Güncelleme : 14 Haziran 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo