Bu 2020 Renault Captur Olabilir mi?

Ototeknikveri     14 Haziran 2019 04:01

Twitter’da Julien Jodry adlı kullanıcı tarafından yüklenen resmin 2020 Captur’a ait olduğu iddia ediliyor. Bu eğer doğruysa Renault yeni modelde öncekinden çok daha cesur bir tasarım uygulamış.

Bu 2020 Renault Captur Olabilir mi?
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

İkinci nesil Captur’un hazırlıkları bir süredir devam ediyor. Nisan ayında İspanya’nın güneyinde bir prototip test esnasında görüntülenmişti. Bu otomobil siyah ve beyaz kamuflajla kaplıydı, bu da pek çok yeniliği gizliyordu. Bu video ve yeni çıkan resim Fransız üreticinin yeni modelde başarılı bir iş ortaya çıkardığı anlaşılıyor.

 

Görselde ilk dikkat çeken şey, Megane ve ailedeki başka bazı modellere benzeyen ıstakoz pençesi şeklindeki farlar oluyor. Yeni farlar biraz tartışma yarattıysa da otomobile bir cazibe eklediği de şüphesiz.

 

Farlarda önemli bir değişiklik varken, orta ızgaranın şekli önceki modele çok benziyor ancak alt fasya artık ayrı bir ünite şeklinde ve her iki taraftan sis lambalarıyla çevrelenmiş. Ön tamponda yine mevcut modele benzer gümüş bir koruyucu plaka dikkat çekiyor.

Yeni crossover CMF-B platformunu kullanıyor. Bu da Renault’ya yeni motor ve sürüş sistemi seçenekleri sunma fırsatı veriyor. Bunlar arasında 9.8 kWh kapasiteli pil ve 50 km menzille bir plug-in hibrit versiyon da olması bekleniyor. Ayrıca yarı hibrit dizel seçeneği de gelecekte turbo benzinli ve dizel motorların yanı sıra sunulabilir.

 

Yeni Captur’un bir kaç ay içinde tanıtılması bekleniyor.

Son Güncelleme : 14 Haziran 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo