2020 BMW 8 Serisi Gran Coupe’nin İç Mekanı Görüntülendi

Ototeknikveri     14 Haziran 2019 10:38

Geçtiğimiz günlerde internette ortaya çıkan yeni 2020 BMW 8 Serisi Gran Coupe’nin fotoğrafları sadece dış cepheyi gösteriyordu. Şimdi 8 Serisi Coupe ve 8 Serisi Cabrio’nun iç mekanını gösteren fotoğraflar da geldi. Bunlar ayrıca Gran Coupe’nin aynı ailenin parçası olduğunu doğruluyor.

2020 BMW 8 Serisi Gran Coupe’nin İç Mekanı Görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Konsol diğer modellerle aynı ve bu iyi bir haber çünkü 8 Serisi’nin iç mekanında 7 Serisi ile aynı kalite ve teknoloji sunuluyor. Burada 12.3 inç dijital kontrol paneli ve 10.25 inç multimedya sistemi ekranı öne çıkıyor. Ayrıca kapılarda ve konsolda fırçalanmış metal detaylar bulunuyor.

 

Fotoğraflardaki Gran Coupe krem rengi ve koyu mavi deri döşemelerle oldukça lüks görünüyor. Konsolun üst kısmı da yine deri kaplanmış, ayrıca Alcantara tavan döşemesi kullanılmış.

 

Otomobil 2+2 oturma düzenine sahip ancak BMW’nin beş koltuklu bir versiyon da çıkartacağını düşünüyoruz. En azından 6 Serisi Gran Coupe için böyle olmuştu. Arkada üç emniyet kemerinin bulunması da bununla ilgili önemli bir ipucu. Arka kotluklar arasında bir orta konsol bulunuyor ve burada havalandırma, klima kontrolleri ve iki USB portu yer alıyor.

 

8 Serisi Gran Coupe’nin coupe ve cabrio modellerinden daha uzun bir aks mesafesine sahip olduğu göz önüne alınırsa, arka yolcular daha rahat edebilir. Diz mesafesi iyi görünürken, baş mesafesi eğimli tavan çizgisinden biraz olumsuz etkileniyor.

 

BMW 25 Haziran’da Münih’te yapılacak özel bir etkinlikle tanıtılacak. Modelin daha sonra Frankfurt Otomobil Fuarı’nda da yer alması bekleniyor. Motor seçenekleri 8 Serisi Coupe ve Cabrio ile aynı olacak. Bunlar arasında M850i çift turbo 4.4 litre V8 (523 hp) ve 840d turboşarjlı 3.0 litre sıralı altı silindirli dizel (335 hp) de bulunacak.

 

Daha sonra M8 Gran Coupe ve M8 Competition Gran Coupe aynı 4.4 litre çift turbo V8 motoru 592 hp ve 617 hp güç çıkışıyla sunacak.

Son Güncelleme : 15 Haziran 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo