Yeni Kia Seltos SUV’den Teaser

Ototeknikveri     16 Haziran 2019 12:48

Pek çok büyük otomobil markası mevcut modellerin sayısına bakmadan yeni SUV’ler yapmaya devam ediyor. Aynı şey Kia için de geçerli. Firma şimdi yeni Seltos yarı kompakt crossover modelini tanıtmaya hazırlanıyor.

Yeni Kia Seltos SUV’den Teaser
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Stonic, Niro, Sportage, Sorento ve Telluride gibi modellere katılacak Seltos’tan bir teaser video yayınlandı.

 

Suzuki Vitara’yı andıran kutu benzeri bir genel stile sahip otomobil, iki renkli dış cephesiyle de gençlere hitap eden bir hava veriyor.

 

İçeride Selos hava girişlerinin hemen üzerinde yüzer tipte 12 inç ekranlı multimedya sistemi, üç kollu direksiyon simidi ve renkli detaylarla geliyor. Bunun yanı sıra otomatik klima kontrolü, Bluetooth, ses kontrolü, ısıtmalı direksiyon simidi ve Sound Mood Lighting (kabindeki sese göre değişen aydınlatma) gibi özellikler sunuluyor. Sürüş modu seçici vites kolunun yanında yer alıyor, ayrıca yokuş iniş kontrolü, seyir kontrolü ve durdur/başlat fonksiyonu gibi sürüş sistemleri de modelde sunuluyor.

Kia daha önce Seltos’u bu ay internette tanıtacağını açıklamıştı. Dolayısıyla resmi fotoğraf galerisi ve detaylı videolar önümüzdeki günlerde her an çıkabilir. Otomobilin satışları önce Kore’de başlayacak, yılın ikinci yarısı içinde diğer piyasalara da ulaşacak.

Son Güncelleme : 16 Haziran 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo