2020 Renault Espace’dan Yeni Görüntüler

Ototeknikveri     16 Haziran 2019 10:38

Beşinci nesil Renault Espace ilk 2014’te piyasaya çıkmıştı ve güncellenme zamanı geldi.

2020 Renault Espace’dan Yeni Görüntüler
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Piyasadaki beşinci yılında bile Espace hala gayet genç görünüyor, bu da tasarım ekibinin ne kadar başarılı olduğunun bir göstergesi. Geleneksel minivan ile crossover arasındaki çizgileri bulanıklaştıran araç, kategorisindeki en özgün tasarıma sahip denilebilir.

 

Zaten başarılı olan araç için Renault radikal değişiklikler yapmayacak. Test prototiplerinin öncek görüntülerinde anlaşıldığı gibi, kamuflaj sadece arka ve ön kısımları gizliyor. Dış cephede yeniden tasarlanacak alanlar sadece bunlar.

 

Son görüntülerde farlar ve arka lambalar da daha iyi görünüyor. Farlar ve gündüz sürüş ışıkları yeni LED imzalara sahip, arkadaysa değişiklikler daha yumuşak.

 

Güncellenen Espace yeni Renault modellerinin görüntüsünü takip edecek. Otomobil yeni bir ön panjur ve yeniden stillendirilen ön tamponun yanı sıra yerleri değiştirilmiş LED sinyal lambalarıyla gelecek. Arka tamponda da bazı ufak değişiklikler olacak.

 

İç mekandan henüz fotoğraf yok ancak daha büyük bir dokunmatik ekrana sahip güncellenmiş multimedya sistemi, ayrıca trafik sıkışıklığı asistanı gibi yeni sürüş yardım sistemleri bekleniyor.

 

Motor seçeneklerinde de büyük bir haber yok. Renault seriyi zaten 225 PS (222 hp) 1.8 litre turboşarjlı benzinli motorla güncellemiş, 1.6 litre dCi turbodizelin yerine 2.0 litre dCi getirilmişti. Bu motor da 160 PS (158 hp) ve 200 PS (197 hp) güç çıkışı seçeneklerine sahip.

 

Güncellenen Espace büyük ihtimalle Eylül ayında Frankfurt Otomobil Fuarı’nda tanıtılacak.

Son Güncelleme : 17 Haziran 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo