YENİ 2015 CADİLLAC ESCLADE RESMİ OLARAK TANITILDI

Ototeknikveri     22 Haziran 2014 05:33

Cadillac, lüks SUV\'unun yeni neslinin detaylarını açıkladı.

YENİ 2015 CADİLLAC ESCLADE RESMİ OLARAK TANITILDI
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Amerikan marka, lüks SUV modeli Esclade'nin 2015'te yollarda olacak yeni neslini resmi olarak tanıttı. Büyük boyutlarıyla dikkat çeken aracın dış tasarımında köşeli hatlar modern bir anlayış ile harmanlanmış. Led ön farları, büyük ön ızgarası, 20 ile 22 inç arasında değişen jant seçenekleri ve ince uzun arka led farlarıyla dikkat çeken aracın, iç mekanında yüksek kaliteli malzemelerle birlikte şık bir tasarıma yer verilmiş.

Yeni Cadillac Esclade resim galerisi için lütfen tıklayınız.

Önümüzdeki yıln bahar aylarında üretimine başlanacak yeni Esclade'nin iç mekanında, 12.3 inçlik dijital gösterge paneli, CUE bilgi-eğlence sistemi, aydınlatma sistemi ve gerçek ahşap kaplamalar dikkat çekiyor. Üç sıralı koltukları ile yedi kişiye kadar yolcu taşıma kapasitesine sahip olacak aracın tüm koltuklarında ısıtma fonksiyonu yer alacak. İkinci ve çüncü koltuk sıraları katlanarak, yükleme sırasında düz bir zemin elde edilmesine imkan veren Esclade'nin arka koltuklarında, iki adet dokuz inçlik ekrana sahip, Blu - Ray / DVD arka koltuk eğlence sistemi sunuluyor.
 

Bir önceki nesle göre daha güçlü bir şasiye sahip olan Esclade'de, değişken elektrik destekli hidrolik direksiyon sistemi, manyetik sürüş kontrolü, otomatik kilitlemeli arka diferansiyel, dört tekerlekte disk frenler ve elektronik denge kontrol sistemi bulunuyor. Kör nokta uyarı, arka çapraz trafik uyarı, ileri çarpışma uyarısı ve şeritten ayrılma uyarı sistemleri gibi güvenlik donanımlarının yanında, adaptif hız sabitleyici, otomatik çarpışma hazırlık ve otomatik emniyet kemeri sıkma gibi sistemlere sahip olan Esclade, 420 hp güç ve 623 Nm tork üreten 6.2 litrelik EcoTec3 V8 motora sahip olacak. Dört tekerlekten çekiş sistemini de standart olarak sunacak araçta altı ileri oranlı otomatik şanzımana yer verilecek. 

Yeni Cadillac Esclade tanıtım videosu için lütfen tıklayınız.

 

Son Güncelleme : 22 Haziran 2014

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo