Honda’dan Hamamlı Otomobil!

Ototeknikveri     16 Haziran 2019 11:18

Hiç otomobil sürerken sıcak bir banyo yapmak istediniz mi? Böyle sıra dışı bir şey istediyseniz Honda’nın sizin için bir sürprizi olabilir!

Honda’dan Hamamlı Otomobil!
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Koreli tasarımcı Hanbeom Lee, kabini sıcak suyla doldurulabilen bir konsept otomobil tasarladı.

 

Onsen adı verilen konsept oldukça küçük ve elektrikle çalışıyor. Küçük boyutuna rağmen otomobilin geniş bir kabini var. Otomobilin yarısı oldukça geleneksel görünüyor. Diğer yarısında ise işler ilginçleşiyor. Bu kısımda otomobilin gövdesi içinde asılı duran, silindir şeklinde bir hücre var. Bu hücre tek düğmeyle suyla doldurulabiliyor. Ayrıca koltuklar masaj özelliğine sahip ve buharın kabinden dışarı yönlenmesi için bir çıkış var. İçinde banyo yapılabilen bu spa otomobil, bugüne kadar görülen en ilginç konseptlerden birisi.

 

Bu “hamamlı otomobil” için tüketicilerden talep olup olmadığı ayrı bir tartışma konusu ancak otonom arabaların yaygınlaşmasıyla bu tarz hamam, sauna, gece kulübü hatta restoran gibi amaçlara sahip ilginç konseptlerle daha fazla karşılaşabiliriz. Otomobilde sürücü bulunması zorunluluğunun kalkması otomobillerin kullanım amaçlarını da kaçınılmaz olarak farklılaştırabilir.

 

Son Güncelleme : 17 Haziran 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo