Tesla’nın Kamyoneti Böyle Nasıl?

Ototeknikveri     17 Haziran 2019 07:23

Tesla’nın elektrikli bir pickup kamyonet geliştirdiği artık yeni bir haber değil. Aslında firmanın CEO’su Elon Musk son aylarda bu konuda bolca konuştu. Musk’ın çok heyecanla bahsettiği bu kamyoneti Sketch Monkey dijital çizimleriyle yorumladı.

Tesla’nın Kamyoneti Böyle Nasıl?
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Tasarımcı Model X SUV’nin yan görünümüyle başladı ve bunu bir kamyonete dönüştürdü. İlk iş tavan çizgisi değiştirildi ve arka kapıların boyutu küçültüldü. Ayrıca Model X’in yuvarlak kemerleri yerine daha pratik görünen kare kemerler çizildi. Sketch Monkey ayrıca aracın biniş yüksekliğini artırdı, ön kısmı biraz daha agresif yaptı ve diğer Tesla modellerinden çok farklı arka lambalar ve kasaya yer verdi.

 

Tesla yakın zaman önce kamyonetten bir teaser yayınlamıştı. Burada sadece düz bir yüzey ve aracın tüm genişliğini kapsayan bir LED aydınlatma şeridi görülüyordu. Bunun aracın hangi kısmından bir görüntü olduğunu henüz bilmiyoruz ancak arka kısım olması muhtemel.

 

Elon Musk kamyonetin fiyatının 50.000 dolar altında olacağını ve Porsche 911 gibi bir performans sunacağını söyledi. Bu oldukça cesur iddianın ne kadar gerçeğe taşınacağını hep birlikte göreceğiz.

 

Bu yılın sonuna doğru prototip olarak tanıtılacak elektrikli kamyonetin altı koltuklu olması, 645 – 800 km arası bir menzile ve 136.077 kg çekme kapasitesine sahip olması bekleniyor.

Son Güncelleme : 19 Haziran 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo