BMW X3 M ve X4 M Kompakt Performans SUV Piyasasını Sarsmaya Hazır

Ototeknikveri     18 Haziran 2019 10:26

BMW X3 M ve X4 M modellerinin tanıtımının hemen ardından, değerlendirme videoları da gelmeye başladı. Bunlardan ilki Carwow’dan geldi.

BMW X3 M ve X4 M Kompakt Performans SUV Piyasasını Sarsmaya Hazır
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

X3 M ve X4 M, BMW’nin çift turboşarjlı 3.0 litre sıralı altı silindirli 473 hp motorla sunuluyor (598 Nm tork). Daha fazla güç isteyenler X3 M Competition ve X4 M Competition modellerini tercih ederek 503 hp güç çıkışına sahip olabiliyorlar. Bu en üst donanım seviyesi modeller 4.0 saniyede 100 km/s hıza çıkabiliyor. Azami hız ise M Driver’s Package ile 284 km/s oluyor.

 

Yeni motor aynı zamanda çok benzer değerlerle yeni nesil M3 ve M4 modellerinde de kullanılacak.

 

Otomobil videoda hem yolda hem de yarış pistinde test ediliyor. X3 M ya da X4 M modellerinin sahipleri araçlarını yarış pistine çıkartmayabilir ya da bu nadiren gerçekleşebilir ancak burası otomobilin performansını sınırlarını zorlayarak en detaylı şekilde göstermek için güvenli ve iyi bir yer. Yeni modellerin yol tutuşu gayet iyi, aynı zamanda yüksek ağırlık merkeziyle SUV hissini de veriyor.

 

Sonuç olarak BMW çok başarılı bir iş yapmış gibi görünüyor. Daha önceki M markalı crossover modellere de baktığımızda bu şaşırtıcı bir sonuç değil.

Son Güncelleme : 19 Haziran 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo