Yeni Nissan e-NV200 Sıcak Yaz Günlerinde Geleceğin Dondurmacısını Haber Veriyor

Ototeknikveri     20 Haziran 2019 08:58

Nissan İskoçyalı Mackie’s dondurma markasıyla birlikte yeni bir gösteri aracı yarattı. Ice Cream Concept olarak adlandırılan minibüs e-NV200’ü temel alıyor.

Yeni Nissan e-NV200 Sıcak Yaz Günlerinde Geleceğin Dondurmacısını Haber Veriyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Elektrikli hafif ticari aracın arka kısmı dondurma satışı için özelleştirilmiş ve açılabilir bir kısım eklenmiş. Genelde alışıldığı şekilde tezgahın arkasında değil de aracın dışında duran satıcı, bu açılabilir kısımdan dondurmayı alarak müşterilere teslim ediyor. Müşteriler nakit ödeme yapabildikleri gibi, araçtaki teknolojiler sayesinde temassız banka kartları ve akıllı telefonlarla da ödeme yapabiliyorlar.

 

Dondurucu çekmecesi, içecek dolabı, dondurma makinesi gibi bütün ekipmanlar Nissan Energy Roam ile çalışıyor. Taşınabilir pil paketi, firmanın ilk nesil elektrikli araçlarında bulunan lityum iyon hücrelerden oluşuyor. Toplam 1.4 kWh kapasiteli pil tavandaki güneş paneliyle 2 – 4 saat arası bir sürede şarj edilebiliyor ya da 230V prize takılarak bir saatte doldurulabiliyor.

E-NV200 Ice Cream Concept sürüş sistemleri de gücünü üretim modelinde kullanılan 40 kWh kapasiteli aynı pilden alıyor. Tamamen şarj edildiğinde elektrikli minibüs 200 km sürüş mesafesi sunuyor.

Son Güncelleme : 21 Haziran 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo