2020 Kia Seltos SUV Çıktı!

Ototeknikveri     20 Haziran 2019 09:20

İnternete sızan fotoğraflar ve çok sayıda teaser yayınlandıktan sonra, Kia nihayet yeni küçük SUV’si Seltos’un tanıtımını yaptı. Yeni model Hindistan’ın başkenti Delhi’de tanıtıldı ve bu yılın ikinci yarısında satışa çıkacak.

2020 Kia Seltos SUV Çıktı!
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Dışarıdan genç bir stil ve şık çizgileri geleneksel SUV görünümüyle birleştiren modelin ilk fark edilen özelliği geniş “kaplan burnu” tipi ön panjuru. Seltos LED gündüz farları, sis lambaları, arka lambaları, 3D çok katmanlı sinyal lambaları ve 16, 17 ya da 18 inç alaşım jantlarla geliyor.

Kabinde multimedya sistemi geniş 10.25 inç dokunmatik ekrana sahip ve Sound Mood Lighting (kabindeki sese göre renk değiştiren aydınlatma) sistemiyle birlikte geliyor. Müşteriler isterlerse otomobili 8 inç head-up display, Bose lüks ses sistemi ve başka bir kaç ekstra özellikle birlikte de alabilecekler. Salon benzeri geniş kabin özellikle teknoloji meraklısı genç müşterileri hedefliyor.

Sürücüler çok sayıda aktif ve pasif güvenlik sistemlerinden yardım alacak. Bunların arasında çekiş kontrolü ve elektronik stabilite kontrolünü bünyesinde barındıran standart Taşıt Stabilite Yönetimi de var. Ayrıca yokuş kalkış asistanı, fren asistanı, ön ve ark parka sensörleri gibi başka özellikler de sunuluyor. Seltos Normal, Eco ve Sport sürüş modlarıyla farklı yol koşullarına adapte olabiliyor.

Piyasaya göre değişen şekilde, Seltos iki benzinli motor seçeneğiyle gelecek. Bunlardan birisi 177 PS (175 hp / 130 kW) 1.6 litre turbo motor, diğeriyse 2.0 litre doğal emişli 149 PS (147 hp / 100 kW) motor. Ayrıca 136 PS (134 hp / 100 kW) 1.6 litre dizel seçeneği de var. Motorlar üç farklı şanzıman seçeneğiyle çalışabiliyor, bunlar ise altı ve yedi vitesli otomatik şanzımanlar ve bir CVT şanzıman.

Aracın üretimi yakında Hindistan’daki Anantapur bölgesinde yer alan fabrikada ve Kore’deki Gwangju fabrikasında başlayacak.

Son Güncelleme : 21 Haziran 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo