Fisker’ın Yeni Elektrikli SUV’sinden Görüntüler

Ototeknikveri     21 Haziran 2019 09:36

Fisker firmasının kurucusu Henrik Fisker, firmasının yeni SUV’sinden bir teaser paylaştı.

Fisker’ın Yeni Elektrikli SUV’sinden Görüntüler
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Teaser SUV’nin sadece tavanına odaklanıyor ancak aracın en önemli teknolojik özelliklerinden birisini de gösteriyor; bu da güneş paneli. Orijinal Fisker Karma da güneş paneliyle gelmişti, görünen o ki firmanın Tesla Model Y rakibi de aynı teknolojiye sahip olacak.

 

Güneş panelinin ne kadar enerji sağlayacağı henüz bilinmiyor. Panelin sadece otomobildeki bazı aksesuarların enerjisini mi sağlayacağı yoksa enerjiyi doğrudan pile mi aktaracağı da belirsiz. Her şekilde güneş enerjisinin otomobilin verimliliğine katkı sağlayacağı açık.

Geçen hafta yayınlanan diğer teaser da D sütununun içine entegre edilmiş dönüş sinyallerini gösteriyordu. Ayrıca SUV’nin yatay arka lambalara ve agresif bir arka tampona sahip olacağı da biliniyor.

 

Daha önceki teaser görseller ön yüzü de sergilemişti. Burada küçük LED farlar, geniş sahte ön panjur, yuvarlak LED gündüz farları görülüyor. Araçta ayrıca dikkat çekici jantlar var.

Fisker’ın ilk elektrikli SUV’si iki elektrikli motor ve 80 kWh pil paketiyle gelecek. SUV dört çekişli olacak ve yaklaşık 483 km menzil sunacak. Fiyat detayları henüz yayınlanmadı ancak Fisker SUV’yi Aralık ayında tamamen ortaya çıkartacak.

Son Güncelleme : 24 Haziran 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo