Opel Corsa ve Adam Almanya’da Geri Çağırıldı

Ototeknikveri     23 Haziran 2019 11:30

Opel, General Motors döneminde geliştirilen benzinli Adam ve önceki nesil Corsa modelleri için büyük bir geri çağırma kampanyası başlattı.

Opel Corsa ve Adam Almanya’da Geri Çağırıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Devlet yetkilileri firmanın 2018 ve 2019 model yıllarına ait bazı otomobilleri geri çağırmasını istedi. Geri çağırmaya yaklaşık 210.000 aracın dahil olduğu, bunların 54.000 kadarının Almanya’da olduğu tahmin ediliyor.

 

Geri çağırılan otomobillerde özellikle yüksek hızlarda ve 50.000 km sonrasında izin verilen nitrojen oksit sınırlarının aşıldığı tespit edildi. Bu durum Opel tarafından da doğrulandı.

 

Opel Nisan ayından bu yana Almanya’daki Corsa ve Adam otomobil sahiplerini bilgilendiriyor. Öte yandan, diğer ülkelerde alınan tedbirlerle ilgili henüz bilgi yok. 2018 – 2019 model yıllarına ait Corsa ve Adam otomobile sahip olanların Opel ile iletişime geçmesi gerekiyor. Problemin teşhis edilmesinin ardından tüm otomobiller ücretsiz onarılacak.

 

Geçen sonbaharda Almanya Ulaştırma Bakanlığı, Opel’in Avrupa’daki Cascada, Insignia ve Zafira modellerinden yaklaşık 100.000 dizel aracını yasa dışı emisyon hile cihazı barındırdıkları gerekçesiyle geri çağırmasını istemişti.

Son Güncelleme : 24 Haziran 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo