Citroen C4 Cactus'e Bir Şans Daha Vermeyecek

Ototeknikveri     24 Haziran 2019 10:55

Citroen, C4 Cactus adını ortadan kaldırıyor. Sonlandırılan modelin yerine gelecek yeni otomobil farklı bir ada sahip olabilir.

Citroen C4 Cactus'e Bir Şans Daha Vermeyecek
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Bu haber, şirketin ürün yöneticisi Xavier Peugeot'dan geldi. Top Gear ile konuşan Peugeot, “Şu an için, bu araba bizim C segmentinde hatchback temsilcimiz. Gelecek C-segment otomobilimiz C4 Cactus'un yerini alacak. Bu Cactus modelinin sonu olacak. İsim için henüz net bir şey diyemem ama otomobilin sonlandırılacağı kesin.” dedi.

 

Bu, yeni bir nesil C4 hatchback'in geleceği anlamına gelebilir mi? Muhtemelen, ve ikinci nesil Peugeot 308'in büyük bir makyaj için hazır olduğu göz önüne alındığında, bunu düşünmek için çok iyi bir zaman gibi görünüyor. 308, 2013 yılında piyasaya sürüldü ve yeni Ford Focus, Volkswagen Golf ve Renault Megane'a rakip olmak için yeni bir nesile ihtiyaç duyuyor.

 

Buna karşılık, yeni bir Citroen kompakt hatchback, aynı otomobillerle, ayrıca Avrupa’nın rekabetçi segmentindeki diğer modellerle mücadele edecek. Bununla birlikte, Peugeot'nun önümüzdeki on yıl içinde ABD pazarına yeniden gireceği biliniyor, bu nedenle kardeş marka Citroen'in de küçük de olsa aynı yolu izleme ihtimali var.

 

Eğer C4 Cactus size hala çekici görünüyorsa piyasadan kalkmadan önce bir tane almayı düşünebilirsiniz.

Son Güncelleme : 26 Haziran 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo