2020 VW Golf Mk8: Saklayacak Pek Bir Şeyi Yok

Ototeknikveri     24 Haziran 2019 11:50

Son dönemdeki bazı geliştirme çalışmaları sırasında iki VW Golf Mk8 test aracı görüntülendi ve bu da kompakt hatchback'in yeni görünümüne bir kez daha göz atmamızı sağladı.

2020 VW Golf Mk8: Saklayacak Pek Bir Şeyi Yok
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

İki test arabasında neredeyse hiçbir kamuflaj bulunmuyor, sadece evrimsel tasarımın ince detaylarını kapsayan ön tamponda, farlarda ve arka lambalarda bazı maskeleme bantları görülüyor.

 

Golf Mk7 ve Mk8 arasındaki farklar, özellikle iç mekanda daha belirgin olacak. Yeni Golf yüksek teknolojiyle ve internet bağlantılı multimedya sistemiyle donatılacak, havadan güncellemeler alabilecek.

 

Yeni Golf Mk8'in gösterge paneli çok az sayıda düğmeyle minimal bir tasarıma sahip olacak; tüm modeller standart olarak dijital bir kontrol paneli ve multimedya sistemi için bir dokunmatik ekran ile gelecek. Multimedya ekranının altında ince bir dokunmatik panel de klima ve havalandırma kontrolleri için kullanılacak.

 

Yeni, sekizinci nesil Golf, MQB platformunun güncellenmiş bir versiyonuna dayanıyor ve bu sayede segmentinde özellikle iç mekan kalitesi ve kullanım kolaylığı konusundaki liderliğini korumayı hedefliyor. Önceki nesil Golf'teki gibi, sadece daha güçlü modeller arkada bağımsız bir süspansiyona sahip olacak.

 

Henüz doğrulanmasa da, modelin üç kapılı ve station wagon versiyonlarının kaldırılabileceği söylentileri de var.

 

Motor seçenekleri de güncellenecek ve daha iyi yakıt ekonomisi ve daha az emisyon ile birlikte daha fazla güç sağlayacak. Alıcılar benzinli, dizel ve CNG destekli modeller arasında seçim yapabilecek, ancak en çok öne çıkanlar yeni 48 volt yarı hibrit ve plug-in hibrit versiyonlar olacak. Plug-in hibrit versiyonun 80km'ye kadar elektrikli sürüş mesafesi sunması bekleniyor.

 

Volkswagen'in yeni Golf'ü Frankfurt Otomobil Fuarı'nda tanıtması bekleniyordu ancak firma bunun yerine fuarda ID.3 elektrikli hatchback modelini öne çıkartmaya karar verdi. Yeni VW Golf Mk8, Ekim ayında özel bir etkinlikte tanıtılacak ve ilk teslimatlar yıl sonunda başlayacak.

Son Güncelleme : 26 Haziran 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo