FCA Uconnect Market: Otomobilin İçinden Tek Dokunuşla Satın Alma ve Rezervasyon

Ototeknikveri     24 Haziran 2019 11:51

Fiat Chrysler, otomobilin dokunmatik ekranını kullanarak satın alma veya rezervasyon yapmanızı sağlayan kendi market sistemini piyasaya sürdüğünü duyurdu.

FCA Uconnect Market: Otomobilin İçinden Tek Dokunuşla Satın Alma ve Rezervasyon
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

UConnect Market en yakın benzin istasyonunu bulmanızı, yakıt alımlarında tasarruf etmenizi ve 2019'un ikinci yarısından başlayarak yemek yiyecek bir yer seçmenizi sağlayacak.

 

Seattle merkezli Xevo ile ortaklaşa geliştirilen platform, internete bağlı hizmetler ve en yeni nesil 8.4 inç ekranlarla donatılmış 2019 ve 2020 model yılı Chrysler, Dodge, Jeep ve Ram araçlarında satışa sunulacak.

 

FCA'nın bağlantılı hizmetler yöneticisi Alan D'Agostini, “Müşterilerimiz yoğun hayatlar yaşıyor ve Uconnect platformuyla hedefimiz, günlük sürüşlerini daha rahat, üretken ve eğlenceli hale getirmek için gelişmiş bir hizmet portföyü sağlamak.Bu nedenle, 2022 yılına kadar tüm yeni FCA araçlarının bağlantılı hale gelmesi hedefiyle Uconnect Market'i başlatıyoruz." diye konuştu.

FCA müşterileri, Shell, Domino's, ParkWhiz ve Yelp Reservations gibi çok çeşitli satıcılarla etkileşime girebilecek ve hizmetler arasında Wallet, Servis, Yakıt, Yiyecek ve Otopark yer alacak.

 

Wallet ile müşteriler Uconnect Market hesaplarını ayarlayabilecek, Servis fonksiyonu ise sertifikalı bir Mopar servis merkezi ile bir randevu ayarlanmasını sağlayacak. Yakıt özelliği yakındaki akaryakıt istasyonlarının listesini görüntülüyor ve hatta Shell Pay & Save programına katılan Shell istasyonlarında yakıt ücretinin sistem üzerinden ödenmesine imkan veriyor.

 

Son olarak, Yiyecek servisi yakındaki restoranların listesini görüntülemek için Yelp'i kullanıyor. Park özelliğiyse ParkWhiz'i kullanarak Kuzey Amerika'daki binlerce garajda park yeri bulmanızı, rezervasyon yaptırmanızı ve ödemenizi sağlıyor.

Son Güncelleme : 26 Haziran 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo