2020 Mercedes-Benz GLA'ya Farklı Yorum Getiren Çizimler

Ototeknikveri     28 Haziran 2019 11:06

Mercedes-Benz GLB'nin yakın zamanda tanıtılmasıyla birlikte, şirketin yeni kompakt model ailesi neredeyse tamamlandı.

2020 Mercedes-Benz GLA'ya Farklı Yorum Getiren Çizimler
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

A Serisi hatchback ve sedan, CLA dört kapılı coupe ve CLA Shooting Brake, B Serisi ve GLB burada, ancak bir model hala yok; bu da GLA crossover. Bu ayın başlarında, ikinci nesil Mercedes-Benz GLA'nın en net casus çekimleri ortaya çıkmıştı. Şimdi de Kolesa'dan gelen çizimler otomobili kamuflajsız ve bir tasarımcının hayal gücüyle birlikte gösteriyor.

 

Photoshop uzmanları, neredeyse 2020 GLA'nın tüm kamuflajını soydu ve sonuç kesinlikle şaşırtıcı değildi. İki çizimin biraz cilalanmış bir A-Serisi ortaya çıkarmasından dolayı, GLA'nın her zaman olduğu gibi olmaya devam ettiğini rahatça söyleyebiliriz.

 

İkinci nesil model, Mercedes'in kompakt hatchback tasarımını benimseyen selefinin ayak izlerini takip ederken, daha fazla sürüş yüksekliği ve SUV benzeri öğelerle daha kaslı bir duruşa sahip olacak. Bunlar, tekerlek kemerlerini çevreleyen plastik kaplamayı ve daha agresif tamponları da içeriyor.

Daha ince değişikliklerse, yan aynaların pozisyonunu ve A-Serisi'nin sahip olmadığı üçüncü bir yanal pencerenin eklenmesini içeriyor. GLA'nın, Renault ile birlikte geliştirilen yeni 1.3 litre benzinli motor da dahil olmak üzere benzer bir turboşarjlı benzinli ve dizel motor serisi sunmasını bekliyoruz. AMG markalı GLA 35 ve GLA 45 versiyonları da sırasıyla 302 hp ve 416 hp güç çıkışı ile sunulabilir.

 

Bu yılın başlarında çıktığında GLA, Audi Q2 ve BMW X2 ile rekabet edecek ve daha büyük GLB'yi Audi Q3 ve BMW X1 ile başa çıkması için bırakacak.

Son Güncelleme : 01 Temmuz 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo