Yeni Opel Astra, 2021 Yılında Üretime Girecek, Elektrikli Versiyon Da Geliyor

Ototeknikveri     30 Haziran 2019 05:32

Opel, önümüzdeki birkaç yıl içinde yeni nesil Astra'yı piyasaya sürmeyi planladığını açıkladı. Kompakt model 2021 yılında üretime girecek ve Almanya'nın Russelsheim kentinde inşa edilecek.

Yeni Opel Astra, 2021 Yılında Üretime Girecek, Elektrikli Versiyon Da Geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

PSA'nın, Peugeot, Citroen ve Opel'den (Grandland X) çok sayıda model tarafından kullanılan EMP2 platformuna dayanan Astra L, elektrikli bir versiyona da sahip olacak.

 

Otomobil, ikinci nesil Insignia'nın da üretildiği Russelsheim'da üretilecek. Opel'in ana şirketi olan PSA Grubu, yeni nesil Astra'nın üretimine hazırlanmak için tesise yatırım yapacak.

 

Markanın CEO'su Michael Lohscheller, “Bu, Russelsheim tesisi için ileriye atılmış önemli bir adım. Bu yatırım iki vardiyada çalışmayı sağlayacak ve Russelsheim tesisinin sürdürülebilir geleceğini güvence altına alacak.” dedi.

 

Fabrikaya nakit aktarımı dışında, sendikayla yapılan anlaşma 1963 ve öncesinde doğan çalışanların kısmi bir emeklilik programına katılmalarını da sağlayacak. Ayrıca, önümüzdeki yıllarda tesiste yılda 120 çırak istihdam edilecek.

 

Mevcut Astra, 2015'ten beri piyasada ve 2016 Yılın Otomobili ödülünü kazanmıştı. Şirketin Volkswagen Golf, Renault Megane ve Ford Focus rakibi, Brexit'in sonucuna bağlı olarak Vauxhall tarafından İngiltere'deki Ellesmere Port tesisinde de üretilecek.

Son Güncelleme : 01 Temmuz 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo