Yeni Mercedes-Benz CLA Shooting Brake Üretimi Başladı

Ototeknikveri     30 Haziran 2019 09:17

Mercedes-Benz, siparişe açtıktan bir hafta sonra, yeni nesil CLA Shooting Brake modelinin üretimine başladı.

Yeni Mercedes-Benz CLA Shooting Brake Üretimi Başladı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Premium olmayan Kia Proceed'i saymazsak, herhangi bir doğrudan rakibi olmayan otomobil, küresel pazarlar için Macaristan'da, Kecskemet fabrikasında üretiliyor. Aynı zamanda en yeni CLA Coupe ve A-Serisi'ni de yapan fabrika yaklaşık 4700 çalışana ev sahipliği yapıyor.

 

Markanın CEO'su ve üretim tesisi sorumlusu Christian Wolff, “Yarının akıllı üretiminin birçok ayırt edici özelliği, Kecskemet'teki Mercedes-Benz tesisinde zaten var. Ağa bağlı, dijital ve esnek bir temel üzerinde çalıştık, bu nedenle yeni CLA Shooting Brake üretim sürecimize kusursuz bir şekilde uyuyor. Bütün bunlar yüksek motivasyonlu ve iyi eğitimli işgücümüz sayesinde mümkün olabiliyor." dedi.

 

Macaristan dışında, marka yeni kompakt otomobil ailesini Almanya, Fransa, Finlandiya, Çin ve Meksika gibi başka yerlerde de üretiyor. Seride şu anda A Serisi, A Serisi Sedan, A Serisi L Sedan, B Serisi, CLA, CLA Shooting Brake ve GLA ile yeni çıkacak GLB var.

2019 Cenevre Otomobil Fuarı'nda dünyaya sunulan CLA Shooting Brake, selefinin şık tasarımını birkaç modern dokunuşla koruyor. Dış tasarım, eski otomobilin bir evrimi olarak düşünülebilir, ancak kabin çok modern bir yere dönüştürülmüş ve mutimedya sistemi ile dijital göstergeleri büyük bir ekranda birleştiren MBUX çift ekranlı sistemin eklenmesinden faydalanılmış.

Dört kapılı kardeşi ile birlikte, CLA Shooting Brake, Mercedes-Benz için çok faydalı bir yatırım olduğunu kanıtlayan ilk neslin başarısını geliştirmek istiyor. Şirket, modelin tanıtımından bu yana, dünya genelinde 750.000'den fazla otomobil satmayı başardı. Geçen yıl en büyük pazarlar Çin, ABD ve Almanya oldu.

Son Güncelleme : 01 Temmuz 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo