Son Önden Motorlu Corvette 2.7 Milyon Dolar'a Satıldı

Ototeknikveri     30 Haziran 2019 09:43

Corvette C8 için beklenti çok büyük, ancak mevcut önden motorlu C7 hala pek çok kişiyi inanılmaz etkiliyor.

Son Önden Motorlu Corvette 2.7 Milyon Dolar'a Satıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Son önden motorlu yedinci nesil Corvette 2.7 milyon dolara satıldı.

 

Mohegan Sun’daki Barrett-Jackson Kuzeydoğu Müzayedesi’nde kazanan teklif, inLighten dijital medya şirketinin CEO’su ve Dan Snyder Motorsports'in kurucusu Dan Snyder’den geldi. Siyah renkte ve önden motorlu Corvette Z06, Barret Jackson müzayedelerinde bugüne kadarki en yüksek teklifi alan otomobil oldu.

 

Dan Snyder, geçen yıl son üretilen Dodge Viper ve Dodge Demon otomobilleri 1 milyon dolara almıştı.

Snyder “Amerika'nın mirasının önemli bir parçası olduğuna inandığım bu tarihi araçlara bakma sorumluluğunu üstlenmek bir ayrıcalık ve kazanmak heyecan verici. Bana göre, Amerikan işçiliğini, mühendislik mükemmelliğini ve üretim yeteneklerini bu otomobiller gösteriyorlar. Amerikan performans arabaları kaybolan bir ırk ve açık yollar, sınırsız ufuklar ve bireysel özgürlükleri temsil eden benzersiz bir Amerikan sürüş deneyimi sağladıkları için korunmalı ve kutlanmalıdırlar.” diye konuştu.

 

Oğlu Mitch ile birlikte Dan Snyder, 30 Viper da dahil olmak üzere, yıllar boyunca neredeyse 100 performans aracı topladı. Bunlardan ikisi, Dan Snyder Motorsports tarafından desteklenen bağımsız bir çabanın parçası olarak 2017'de Nürburgring'de yarışan Viper ACR'ler oldu.

Snyder 2.7 milyon dolar ödediği son Corvette'i de zaman zaman sürecek. Müzayededen toplanan paraysa asker ailelerine yardım eden vakıflara aktarılacak.

Son Güncelleme : 03 Temmuz 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo