Mercedes-Benz Yeni GLE Coupe'ye Son Dokunuşları Yapıyor

Ototeknikveri     01 Temmuz 2019 11:46

Yeni Mercedes-Benz GLE Coupe, Alabama'nın Tuscaloosa şehrinde bulunan fabrikanın yakınında yapılan testlerde görüntülendi.

Mercedes-Benz Yeni GLE Coupe'ye Son Dokunuşları Yapıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Carscoops okuyucusu Matthew Eldridge tarafından çekilen bu görüntüler, siyah beyaz kamuflajla sarılmış GLE Coupe'yi gösteriyor. GLE Coupe'nin son aylarda başka kamuflajlı fotoğrafları da çıkmıştı, ancak bu kez üretime yakın bir ön tampon ile sürücü ve ön yolcu tarafı kapılarında kamuflaj bulunmadığını görüyoruz.

 

Hangi GLE Coupe modeline baktığımızı belirlemek zor ama dört egzoz borusu bulunmaması, performans odaklı bir AMG modeli olmadığını gösteriyor. İçten çekilen bir fotoğraf, kabinin standart GLE modeliyle neredeyse tamamen aynı olacağını ve orta konsoldaki büyük tutma kollarını gösteriyor.

 

Mercedes-Benz GLE Coupe'nin standart modelle aynı motor serisiyle satılmasını bekliyoruz. ABD'deki alıcılar GLE 350, GLE 350 4Matic ve GLE 450 4Matic modellerine sahip olacaklar. Bunlardan ilk ikisi, 255 hp güç çıkışı ve 370 Nm tork değerine sahip 2.0 litrelik dört silindirli bir motor kullanırken, GLE 450 4Matic daha güçlü bir 3.0 litre sıralı altı silindirli motorla geliyor. Bu motor EQ Boost 48 volt teknolojisine, 362 hp güç çıkışına ve 500 Nm tork değerine sahip.

 

GLE 580 Coupe ise, 483 hp güç çıkışı ve 700 Nm tork sunan, EQ Boost teknolojisine sahip bir çift turbo 4.0 litre V8 motorla alınabilecek. Yeni GLE Coupe Avrupa'da bir kaç dizel seçenek de sunacak. Ayrıca bir GLE 53 Coupe modeli de olabilir. Seri, sırasıyla 563 hp ve 603 hp güç çıkışına sahip GLE 63 Coupe ve GLE 63 S Coupe modelleri ile tamamlanacak.

Son Güncelleme : 03 Temmuz 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo