Bentley, Otonom ve Sıfır Emisyonlu EXP 100 GT Konseptiyle Geleceğe Adım Attı

Ototeknikveri     01 Temmuz 2019 11:47

En eski İngiliz otomobil firmalarından biri olan ve Volkswagen Grubu'na ait Bentley, geleceğe önemli bir adım atmaya hazır. Firma bunu 10 Temmuz'da dünyaya tanıtılacak bir konsept otomobil olan EXP 100 GT ile yapacak.

Bentley, Otonom ve Sıfır Emisyonlu EXP 100 GT Konseptiyle Geleceğe Adım Attı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Çalışmada sıfır emisyonlu bir güç aktarma organı bulunacak ve araç yolcularını sürücü müdahalesi olmadan kendi başına götürebilme becerisine sahip olacak.

 

Bentley, tasarımcıların heyecan verici lüks materyalleri şık tasarım ve mükemmel işçilikle birleştirdiğini ve otomobilin lükste çıtayı yükselteceğini belirtiyor.

 

Diğer her şey, duyuruya eşlik eden videoda görülen küçük ayrıntılarda bulunuyor. Konseptin aydınlatmalı eşik logoları kapının açılmasının ardından görünür hale geliyor. Kapılar dikey şekilde açılıyor gibi görünüyor, bu da konseptin makaslı kapılarla sunulacağı anlamına geliyor olabilir. EXP adı daha önce diğer Bentley konseptlerinde kullanılmıştı, '100', şirketin bu yıl 100 yaşına girmesine açık bir gönderme ve 'GT' bize bunun bir grand tourer (uzun mesafe sürüşleri için tasarlanmış yüksek performanslı otomobil) olduğunu söylüyor.

 

Gelecek Çarşamba günü EXP 100 GT konseptinin tanıtımı internetten canlı olarak da izlenebilecek. Konsept Eylül ayında Frankfurt Otomobil Fuarına da gelebilir.

Son Güncelleme : 03 Temmuz 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo