Elektrikli Fiat Ducato 2020'de Geliyor

Ototeknikveri     02 Temmuz 2019 11:18

Fiat Professional'ın hafif ticari aracı (LCV) Ducato, elektrikli bir versiyona sahip olacak. Basına prototip şeklinde gösterilen ve gelecek yıl bayilere ulaşacak model, markanın “elektrikli mobilite alanında kilit ürünü” olarak görülüyor.

Elektrikli Fiat Ducato 2020'de Geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Araç farklı kapasitelerde pil seçenekleriyle gelecek. Ayrıca elektrikli sürüş için Ducato'nun pratikliğinden ödün verilmemiş.

 

Ducato Electric, sınıfında lider 10 - 17 metreküp yük hacmini ve 1950 kg taşıma kapasitesini koruyor.

Yanmalı motorlu Ducato araçlar gibi, elektrikli versiyon da e-ticaret, posta ve kurye hizmetleri, yerel taşımacılık, yiyecek dağıtımı ve benzeri alanlarda çalışanların ihtiyaçlarına uygun farklı konfigürasyonlarla mevcut olacak. Ayrıca, araç elektrikli olması sayesinde farklı şehir merkezlerindeki trafik kısıtlamalarına takılmayacak.

Fiat henüz pil seçeneklerinin detaylarını vermese de aracın 220 ila 360 km arasında değişen bir menzile sahip olması bekleniyor. Bunlar eski NEDC standardına göre ölçülmüş, bu nedenle WLTP standardında daha az mesafeler söz konusu olabilir. Elektrikli motor ise maksimum 90 kW (122 PS / 121 hp) güç çıkışı ve 280 Nm tork gücüne sahip. Enerji kullanımını optimize etmek için azami hız 100 km / sa ile sınırlandırılmış.

Ducato Electric, Natural Power adlı doğal gazlı versiyonun yanına katılacak.

Son Güncelleme : 03 Temmuz 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo