Volkswagen Güncellenen 2020 California 6.1 Karavan Modelini Tanıttı

Ototeknikveri     02 Temmuz 2019 11:52

Bu yılın başlarında Volkswagen, Multivan yolcu minibüsü de dahil olmak üzere güncellenen Transporter 6.1 serisini başlattı.

Volkswagen Güncellenen 2020 California 6.1 Karavan Modelini Tanıttı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

T6 ailesinin bir sonraki üyesi güncellenen California olacak ve bu iki resmi çizim, revize edilmiş karavana ilk bakışı atmamızı sağlıyor.

 

Dış kısımda, California 6.1'in temel aldığı Multivan 6.1 ile aynı tasarım güncellemelerini kullanacağı görülüyor. Değişiklikler arasında yeni ve daha büyük ön panjur, yeni farlar, revize edilmiş sis farları ve ön tamponun tüm genişliğini kaplayan siyah çubuk bulunuyor.

 

Daha ilginç değişiklikler ise içeride gerçekleşiyor. California 6.1'in yaşam ve uyku alanları geliştirilmiş ve optimize edilmiş, tavan konsolundaki çok işlevli kamp kontrol ünitesi de yeniden tasarlanmış ve dijitalleştirilmiş.

 

Multivan'da olduğu gibi, gösterge panosu yeni cihazlarla (ilk kez Dijital Kokpit olarak mevcut) ve mobil çevrimiçi hizmetlere erişim sağlayan tümleşik eSIM sunan yeni bir çevrimiçi multimedya sistemi ile revize edildi.

Güncellenen VW California elektromekanik hidrolik direksiyona geçmiş ve Şerit Asistanı, Yan Koruma, Treyler Yardımcısı ve yan rüzgar telafisi gibi yeni sürüş yardım sistemleriyle donatılmış.

 

California 6.1, en üst seçeneği 199 PS (146 kW / 196 hp) güç çıkışına sahip 2.0 litrelik TDI motorla piyasaya sürülecek. Yenilenen karavanın dünya prömiyeri Ağustos sonunda Almanya'nın Düsseldorf kentindeki Caravan-Salon'da gerçekleşecek.

 

VW, 2018’de 18.000’den fazla California karavan sattı, böylece araç sınıfındaki en çok satan model haline geldi ve güncellemenin bu başarıyı daha da pekiştirmesi bekleniyor.

Son Güncelleme : 03 Temmuz 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo