2020 Renault Sandero'dan İlk Resmi Fotoğraflar

Ototeknikveri     07 Temmuz 2019 02:54

2014 yılında Dacia'nın ikinci nesil Sandero'yu piyasaya sürmesinden iki yıl sonra çıkan Renault versiyonu, 2020 model yılı için kapsamlı bir güncellemeden geçiyor.

2020 Renault Sandero'dan İlk Resmi Fotoğraflar
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yine de umudunuzu çok yükseltmeyin, çünkü bu bir dizi güncelleme getirmesine rağmen tamamen yeni bir model olmayabilir. Renault Brezilya tarafından yayınlanan 2020 Sandero'nun ilk resmi fotoğrafları, kapsamlı şekilde revize edilmiş ön ve arka kısımları gösteriyor.

 

Önde, farlarda C şeklindeki bir LED imzası dahil olmak üzere en son 2016'da güncellenen mevcut modele kıyasla küçük değişiklikler bulunuyor. Ön panjur Dacia'dan daha farklı, ön tampon ise yeni ve daha sportif bir tasarım kazanıyor. Başka bir değişiklik de, şimdi ızgaraya doğru daha fazla uzanan kaputta bulunuyor.

 

Değişiklikler, 2020 Sandero'nun yeni bir LED imzasıyla daha Renault stili bir tasarımı benimseyen yeni arka lambalarının bulunduğu arka kısmında daha çarpıcı görünüyor. Arka tampon revize edildi ancak bagaj kapağının ve arka camın şekli gibi eski modelden gelen özellikler de var.

İlginçtir ki, fotoğrafların Renault Brezilya'nın medya sitesinde yer alan dosya adları “cvt-front” ve “cvt-back”, bu muhtemelen yeni Sandero'da bir CVT şanzıman bulunacağına işaret ediyor. Bu da Nissan'ın XTronic şanzımanı olabilir.

 

1.6 logosu motorla ilgili şüphe bırakmıyor. Benzinle çalıştığında 115 PS (113 hp) güç çıkışı üreten motor, Brezilya'da yaygın olan etanolle çalışırken ise 118 PS (116 hp) güç çıkışı sunuyor. CVT şanzımanla çalışırken motorun yakıt verimliliğinin daha yüksek olması beklenebilir. Daha küçük bir 1.0 SCe motor da giriş seviyesi seçeneği temsil edebilir.

 

Henüz iç kısımdan fotoğraf yok, ancak burada revize edilen koltuklar, konsol ve kapı panelleri gibi yenilikler bekleniyor. Bu dış ve iç güncelleştirmeler yüksek binişli Stepway ve RS 2.0 performans versiyonu dahil tüm Sandero versiyonları için geçerli olacak. 2020 Renault Sandero, Brezilya yerel pazarı ve diğer Latin Amerika ülkeleri için Curitiba'da üretilmeye devam edecek.

 

Şimdilik, Dacia Sandero'nun Renault Sandero ile aynı güncellemeleri alıp almayacağı belli değil. Dacia markalı modelin yeni neslinin Renault'nun CMF-B platformunu kullanacağına ilişkin haberler var. Önümüzdeki aylarda bunun hakkında daha fazla şey öğrenebiliriz.

Son Güncelleme : 09 Temmuz 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo