Porsche Panamera Sport Turismo'yu Güncelliyor

Ototeknikveri     07 Temmuz 2019 04:06

Porsche Panamera Sport Turismo birkaç yıl önce tanıtıldı ve Alman otomobil üreticisi şimdiden modelin güncellemesi üzerinde çalışmaya başladı.

Porsche Panamera Sport Turismo'yu Güncelliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Casus fotoğrafçılar yakın zamanda bu Panamera Sport Turismo'yu Avusturya'da park halinde yakaladılar. Bunun bir müşterinin sahip olduğu bir otomobil değil de prototip olduğu bagaj kapağındaki kaplamadan anlaşılıyor.

 

Bu küçük eklenti, arka lambaların bir kısmını gizlemeye yardımcı oluyor ve lambalar arasında yeni tasarlanmış bir ışık çubuğu olduğu düşünülüyor. Bu önemli bir değişiklik olmayacak ancak mevcut Porsche Cayenne'nin aydınlatmalarına benzer bir görünüm sağlayacak.

 

Söz konusu otomobilin ön kısmında kamuflaj yok ancak Panamera Sport Turismo piyasaya sürüldüğünde, yeni far grafikleri ve ufak bazı değişikliklerin bulunduğu bir tampon görmeyi bekliyoruz.

Kabine gelince, büyük ölçüde değişmeden kalacak ancak direksiyon simidinin örtülmüş olması bize buranın bir şekilde güncellendiğini düşündürüyor.

2016'da (2017 model yılı olarak) üretime giren 'standart' Porsche Panamera sedan, Sport Turismo ile aynı görsel güncellemeleri alacak ve ikilinin önümüzdeki yıl Mart ayında Cenevre Otomobil Fuarı'nda veya sonbaharda Paris’te birlikte yer alması bekleniyor.

Panamera 4, Panamera 4S, Panamera 4S Dizel, Panamera 4 E-Hybrid ve Panamera Turbo gibi versiyonların hepsi müşterilere sunulacak. Yenilenmiş Panamera Sport Turismo serisinin en üstünde Turbo S E-Hybrid bulunacak. Bu araç şu anda bir Porsche'nin, en güçlü motorlarından birisine sahip. Hibrit sistemde çift turbo 4.0 litre V8 motorla elektrikli motor toplam 671 hp güç çıkışı ve 850 Nm tork sunuyor.

Son Güncelleme : 09 Temmuz 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo