2020 Renault Clio Kendini Sevdirecek Her Şeye Sahip

Ototeknikveri     07 Temmuz 2019 11:13

Beşinci nesil Renault Clio, yeni Peugeot 208, Opel Corsa, Ford Fiesta ve Volkswagen Polo gibi modellerle rekabet edecek. Bunu yapabilir mi? AutoExpress resmi medya sürüşünde bunu öğrenmek için Portekiz'e gitti.

2020 Renault Clio Kendini Sevdirecek Her Şeye Sahip
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Dış tasarım, önceki modelin bir evrimi gibi görünüyor; ancak, tüm gövde panelleri yeni ve Renault otomobilin boyunu biraz kısaltmış ve tavan çizgisini alçaltmış. Yine de akıllı boyutlandırma sayesinde iç mekan şimdi eskisinden daha geniş, bu da rakiplerinden bazılarına karşı bir avantaj sağlayabilir.

 

Yeni Clio'ya girdikten sonra, yeni gösterge paneli düzeni ve temiz görünümlü multimedya sistemi ile pekişen havadarlık ve ferahlık hissini yaşıyorsunuz. Daha üst donanım seviyeleri 9,3 inç ekran ve isteğe bağlı bir dijital gösterge kümesiyle geliyor. Diğer yeni özellikler arasında uyumlu mobil cihazlar için bir kablosuz şarj pedi de bulunuyor. Bunun yanı sıra yumuşak dokunuşlu malzemeler ve birinci sınıf kaliteli bir his veren deri döşeme göz dolduruyor. Sürücü için oldukça pratik şekilde her şey elinizin altında ve arka koltuklar katlandıktan sonra 1000 litreden daha fazla bagaj kapasitesi var.

 

İncelenen model, standart 7 vitesli bir DCT şanzımanla eşleştirilen, 130 PS (128 hp / 96 kW) 1,3 litrelik TCe benzinli dört silindirli motorla çalışan en yüksek seviye RS Line oldu. Bu donanım çok kaliteli ve konforlu hissettiriyor ve şartlar ne olursa olsun günlük kullanım için yeterli güç var.

 

Genel olarak, Renault performans ve konfor arasında iyi bir denge kurmayı başarmış. Fiesta'nın çevikliğini erişemeyebilir ancak yeni Clio da hayal kırıklığına uğratmayacak. İngiltere'deki orta seviye modelin beklenen başlangıç fiyatı (başlangıç fiyatı 14.500 pound, orta seviye fiyatı tahmini 16.500 pound) ve diğer detaylar videodaki incelemede yer alıyor.

Son Güncelleme : 09 Temmuz 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo