Seat Modelleri, 2020 Model Yılına Yeni Özellikler Ve Renklerle Giriyor

Ototeknikveri     09 Temmuz 2019 04:08

Seat, Mii'den Tarraco'ya kadar tüm ürün yelpazesinde, alıcılar için daha çekici hale getirmek amacıyla birkaç güncelleme yaptı.

Seat Modelleri, 2020 Model Yılına Yeni Özellikler Ve Renklerle Giriyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Şirketin en küçük yüksek binişli modeli olan Arona, şimdi yeni bir renk seçeneğine sahip. Saf Kırmızı adındaki yeni renk ayrıca Ibiza hatchback'de de kullanılabilecek.

 

Kompakt Ateca, eski 6.5 inçlik ekranın yerine 8 inç ekranlı yükseltilmiş bir multimedya sistemiyle geliyor. Ayrıca Style, Xcellence ve FR donanım seviyelerinde iki ekstra USB bağlantı noktası ve önden çekişli sürüş sistemiyle birlikte Seat DCC (Dinamik Şasi Kontrolü) sunuyor.

 

Diğer değişiklikler arasında bagajdaki 12V ve 230V prizlerin yanı sıra, cam çerçevelere, ayna kapaklarına, tavan raylarına ve içeriye siyah detaylar ekleyen FR için Siyah Paket ve Kristal Siyah olarak adlandırılan yeni bir renk de var.

Orta boy Tarraco, isteğe bağlı treyler yardım sistemi ve bagaj alanına yerleştirilmiş 230V priz gibi özel birkaç yenilikle geliyor.

Alhambra minivan standart 6,5 inç ekranlı navigasyon sistemi, kör nokta tespiti ve trafik işareti tanıma özelliklerine sahip. Alhambra ayrıca Reflex Silver adında yeni bir renk seçeneğiyle geliyor.

Son olarak, Seat'ın en çok satan modeli Leon, siyah ızgara çerçevesi, yan ayna kapakları ve 18 inç alaşım jantlar, Alcantara koltuklar ve siyah tavan kaplamasıyla gelen Sport Black Matt özel versiyonuyla sunuluyor. Leon Sportourer ST, Sport Black Matt güncellemeleri ile seçilirse siyah tavan rayları ile birlikte gelirken, renk paletinde tüm donanım seviyelerine Saf Kırmızı ve sadece FR için Dinamik Gri renk seçenekleri de geliyor.

Bu arada, Mii ailesinde yanmalı motorlu modellere son veriliyor ve bunun yerine yılın dördüncü çeyreğinde üretime girecek olan Seat'ın ilk elektrikli modeli Mii Electric geliyor.

Son Güncelleme : 10 Temmuz 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo