Güncellenen Nissan Navara'dan Detaylar

Ototeknikveri     09 Temmuz 2019 05:54

Nissan, Avrupa genelinde güncellenmiş Navara'yı piyasaya sundu. Navara'dan yeni fotoğraflar ve tüm detaylar ortaya çıktı.

Güncellenen Nissan Navara'dan Detaylar
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Nissan'ın güncellemelerinin büyük kısmı dış görünüşe değil kaputun altına odaklanmış durumda. Bu güncellemeler Navara'yı sadece daha konforlu ve yakıt açısından verimli değil, aynı zamanda her zamankinden daha yetenekli hale getiriyor.

 

Yeni model şimdi tüm versiyonlarda çift turboşarj özelliğine sahip güncellenmiş 2.3 litre dizel dört silindirli motorla geliyor. Giriş seviyesi 160 hp (163 PS) güç çıkışı ve 425Nm tork ile geliyor. En üst versiyonda ise güç çıkışı 187 hp (190 PS), tork değeri 450 Nm olarak açıklandı.

 

Nissan, motoru ayrıca çelik pistonlar ve karbon kaplı piston halkaları, daha düşük bir sıkıştırma oranı, yeni bir pompa, güçlendirilmiş bir soğutma sistemi, partikül filtresi, SCR teknolojisi, yeni bir egzoz borusu ve artan yakıt basıncı ile güncelledi. Sonuç, daha az emisyon ve öncekinden daha iyi yakıt verimliliği.

 

2.3 litrelik dizel motor, Nissan'ın daha fazla iyileştirme, vites değiştirme kolaylığı ve gelişmiş senkronizasyon sağladığını iddia ettiği altı ileri manuel şanzımana bağlı. Ek olarak, isteğe bağlı yedi vitesli otomatik şanzıman da daha iyi konfor ve yanıt verebilirlik için güncellendi.

 

Navara, arkadan 5 bağlantılı süspansiyona sahip olan az sayıdaki 1 tonluk kamyonetlerden, ancak bu şimdi King Cab'a da uygulanmış. Bu, Navara King Cab'in sürüşünü sadece daha konforlu ve daha iyi hale getirmekle kalmıyor, aynı zamanda 1115kg ve 1180kg arasında değişen güncellenmiş bir yük taşıma kapasitesi sunuyor.

 

Nissan ayrıca arka kısmı 25 mm yukarı kaldırdı ve 2 kademeli helezon yaylar ekledi. Ön süspansiyon azaltılmış direksiyon eforu için ayarlandı ve fren sistemi önde daha büyük diskler, arkadaysa davul fren yerine yeni disklerle elden geçirildi.

Son Güncelleme : 10 Temmuz 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo