VW ID.3 Prototipi Stuttgart'ta Neredeyse Kamuflajsız Görüntülendi

Ototeknikveri     10 Temmuz 2019 10:48

Konsept formundayken pek çok yerini açıkça gördüğümüz ve fikir edindiğimiz VW ID.3 prototip haline geldiğinden beri sıkı kamuflaj altındaydı.

VW ID.3 Prototipi Stuttgart'ta Neredeyse Kamuflajsız Görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Geçtiğimiz günlerde bu durum bozuldu ve kamuflajsız bir prototip kameralara yakalandı. Otomotiv gazetecisi Greg Kable, Almanya'nın Stuttgart kentinde evinin çok yakınında elektrikli otomobili neredeyse yok denecek kadar az kamuflajla gördü ve hemen çektiği bir kaç fotoğrafı sosyal medyada yayınladı.

 

Gazeteci fotoğrafları “Stuttgart'taki evimin önünde hafifçe kamuflajlanmış bir Volkswagen ID.3 prototipi…” açıklamasıyla paylaştı.

 

Görüntüler web siteleri tarafından hızlı bir şekilde alındı ve şimdi VW'nin yeni çıkacak elektrikli hatchback otomobilinin ön ve arka kısımlarını oldukça net görebiliyoruz.

 

Geçen ay, Volkswagen'in otomobil için 20.000 ön sipariş aldığını öğrenmiştik, bunun yarısı sipariş defterlerinin açılmasından sadece 24 saat sonra geldi. Alman otomobil üreticisi, bu Eylül ayında gerçekleşecek Frankfurt Otomobil Fuarı'na kadar 30.000 ön siparişe ulaşmayı bekliyor.

 

Daha önce Volkswagen ID.3'ün üç konfigürasyonda satılacağı belirtilmişti: 330 km menzile sahip 45 kWh, 420 km menzile sahip 58 kWh orta seviye bir model ve tek şarjla 550 km gidebilen 77 kWh pil kapasiteli en üst model.

 

İlk gelen modeller, orta seviye pil takımı, üç donanım seviyesi, daha büyük tekerlekler, sesli kontrol, uydu navigasyon ve daha fazlasını içeren 1ST versiyonları olacak.

A lightly disguised @Volkswagen ID. 3 prototype just pulled up in front of my house in Stuttgart . . .@VWGroup @VWGroup_DE @VW pic.twitter.com/85PX8DV4X2

— Greg Kable (@GregKable) 9 Temmuz 2019

Son Güncelleme : 11 Temmuz 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo