MİTSUBİSHİ'NİN ÜÇ YENİ KONSEPTİ DETAYLANDI

Ototeknikveri     22 Haziran 2014 05:38

Japon otomobil üreticisi Mitsubishi, 43. Tokyo Otomobil Fuarı\'nda sergileyeceği üç yeni konsept ile gelecek modellerinden izler verecek.

MİTSUBİSHİ'NİN ÜÇ YENİ KONSEPTİ DETAYLANDI
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

20 Kasım'da yapılacak Tokyo Otomobil Fuarı'nda bir MPV ve iki de SUV'dan oluşan üç yeni konsept sergileyecek olan Mitsubishi araçların görsellerini yayınladı. Mitsubishi Concept GC adı verilen ilk konsept, tam zamanlı dört tekerlekten çekiş sistemi, elektrik motoru, bataryalar, 3.0 litrelik kompresörlü bir V6 motor ve 8 ileri şanzıman birlikteliği ile plug-in hybrid sisteme sahip olacak ve güncel Grand Cruiser'ın yerini alacak modelden izler taşıyacak.

Mitsubishi XR PHEV adı verilken diğer konsept ise kompakt SUV segmentinde yer alacak Cross Runner modelinin öncüsü olacak. Bu araçta da direkt enjeksiyonlu 1.1 litrelik turbo beslemeli motor ile yüksek kapasiteli bir elektrik motoru birlikte görev alacak.  

SUV bir aracın kabiliyetlerine ve MPV bir aracın iç hacim genişliğine sahip olacak AR konsepti'de direkt enjeksiyonlu motoru ile kompakt segmentte yer alacak.

Bu üç yeni konseptin resmi tanıtımının 20 Kasım tarihinde yapılması bekleniyor.

Haberin resim galerisi için lütfen tıklayınız.

Son Güncelleme : 22 Haziran 2014

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo