2020 Nissan Juke Eylül'de Geliyor

Ototeknikveri     14 Temmuz 2019 04:05

Nissan, 2020 Juke’dan ilk teaser görüntüsünü yayınladı. Modelin resmi tanıtımı 3 Eylül'de yapılacak.

2020 Nissan Juke Eylül'de Geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Resim çok belirgin değil, ancak crossover modelin dairesel ana farların üzerinde bulunan ince LED gündüz farlarıyla birlikte geleceğini gösteriyor. Rogue ve Murano gibi daha yeni modelleri hatırlatan daha belirgin bir ön panjur da görebiliriz.

 

Crossover modelin plastik gövde kaplaması ve ızgara altında gümüş detay ile donatılacağı da anlaşılıyor.

 

Nissan, Juke hakkında fazla bir şey söylemedi, ama önceki casus fotoğraflar yeni modelin selefinin ayak izlerini takip edeceğini gösterdi. Özellikle, yeni model eğimli bir ön cama ve kaslı arka kısımlara sahip olacak. Dikkate değer diğer önemli noktalar arasında eğimli tavan, küçük camlı kısım ve tasarımı kökten değişmeyen arka kısım sayılabilir.

 

Crossover modelin gelecek yılın başlarında piyasaya sürülmesi ve Renault Clio ve Captur gibi CMF platformunu kullanması bekleniyor. Motor seçenekleri henüz resmileşmedi ancak 138 hp (103 kW / 140 PS) ve 158 hp (118 kW / 160 PS) güç çıkışlı turboşarjlı 1.3 litrelik dört silindirli motor kullanılabilir. Ayrıca turboşarjlı 1.0 litrelik üç silindirli ve 1.5 litrelik bir dizel motor olabileceği de söylentiler arasında.

 

Ayrıca, şirketin 1,6 litre benzinli bir motor, bir elektrikli motor ve 9,8 kWh pil takımından oluşan hibrit versiyon hazırlığı da olabilir. Hibrit sistemin modele 30 km elektrikli sürüş mesafesi kazandırması bekleniyor.

Son Güncelleme : 15 Temmuz 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo