Yeni Ford Focus ST, Goodwood'da Kendini Gösterdi

Ototeknikveri     15 Temmuz 2019 10:13

Bu yılki Goodwood Hız Festivali, aralarında yeni Focus ST'nin de bulunduğu çeşitli otomobillerini etkinliğe getiren Ford için oldukça yoğun geçti.

Yeni Ford Focus ST, Goodwood'da Kendini Gösterdi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Bu, kompakt segmentte etki yaratmak isteyen bir performans modeli olduğundan, Tepe Tırmanışı'nda yeteneklerini sergiledi ve güzel bir video ile karşımıza çıktı.

 

Yeni Focus ST oldukça iddialı geliyor. Bununla birlikte, otomobilde son yıllarda diğer otomobil üreticileri tarafından benimsenen yapay bir motor sesi üreteci var ve aslında çok iyi bir önden çekişli performans modeli için bu pek adaletli değil.

 

Yeni ST, 6 saniyenin altında sıfırdan 100 km/s hıza çıkabiliyor ve azami 250 km / s hız yapabiliyor. Bu rakamlar, 2.3 litrelik EcoBoost 280 PS (276 hp / 206 kW) güç çıkışı ve 420 Nm torka sahip benzinli motorlu versiyon için geçerli. Ford tepe tırmanışı için de bu versiyonu seçti.

 

Dizel versiyon daha yavaş. Sıfırdan 100 km/s hıza ulaşmak için 7.6 saniye gerekiyor, en yüksek hızı ise 220 km/s yani diğer versiyondan daha düşük. EcoBlue 2.0 litre dört silindirli dizel motor 190 PS güç çıkışı (187 hp / 140 kW) güç çıkışı ve 400 Nm tork sunuyor. Müşteriler performans ya da daha fazla yakıt verimliliği isteklerine göre dizel ve benzinli versiyonlar arasında seçim yapabilecekler.

Son Güncelleme : 17 Temmuz 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo