2020 Skoda Octavia'nın Konsolu Yeni VW Golf'lere Benziyor

Ototeknikveri     15 Temmuz 2019 10:14

Skoda'nın yakında piyasaya çıkacak 2020 Octavia'sı, son zamanlarda kameraya yakalanan yeni nesil Seat Leon ve VW Golf gibi diğer Volkswagen Grubu ürünleri arasına katıldı.

2020 Skoda Octavia'nın Konsolu Yeni VW Golf'lere Benziyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Dördüncü nesil Octavia, yeni nesil Golf, Leon ve Audi A3 ile aynı güncellenmiş MQB mimarisine sahip olurken, turboşarjlı benzinli ve dizel motorlarının çoğunu da platform kardeşleriyle paylaşacak. Modelin Eylül ayında 2019 Frankfurt Otomobil Fuarı'nda tamamen ortaya çıkmasını bekliyoruz.

 

2018'de 388.200 adet sattıktan sonra, Octavia, Skoda'nın en çok satan modeli olarak öne çıktı. Yeni nesilde de bu başarının tekrarlanması bekleniyor.

 

Leon'dan daha çok Golf mü?

Buradaki ana odağımız, dijital gösterge kümesi, büyük bir tablet benzeri bilgi-eğlence ekranı, orta konsolda yatay olarak sıralanmış düğmeler, durdurma düğmesi, elektronik park freni ve küçük bir vites seçicisi gibi görünen şey.

 

Ekran düzeni yakından bakıldığında Seat Leon'dan daha çok Golf'e benziyor. Leon'un bilgi-eğlence ekranı gösterge paneli kapağından tamamen ayrılmış ve buraya tipik bir tablet gibi konumlandırılmış, oysa Golf'ün düzeninde her iki ekran da biraz daha birbirine yaklaşıyor.

 

Hafif kamuflaj bize oyun oynuyor gibi görünse de, Octavia'nın düzeni de Golf gibi görünüyor. Yine de, ortaya çıkacak son ürün Golf ve Leon'da gördüklerimiz arasında bir yerde olabilir. Bilgi eğlence ekranı gösterge paneli ekranının tam bir devamı olmadığı gibi, aynı zamanda buradan tamamen ayrılmayabilir.

 

Bu prototipin dış cephesine baktığımızda, daha küçük bir Superb gibi görünerek gözleri yanıltması amaçlanmış, ancak ızgara ve gövde panellerinden bazıları kesinlikle sahte.

Son Güncelleme : 17 Temmuz 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo