Ford Subaru Outback'e Rakip Yeni Crossover Üzerinde Çalışıyor

Ototeknikveri     17 Temmuz 2019 03:06

Ford'un, Avrupa'daki Mondeo, S-Max ve Galaxy gibi modellerin yerini alması için, 2021'in başlarında yepyeni bir crossover model tanıtmaya hazırlandığı söyleniyor.

Ford Subaru Outback'e Rakip Yeni Crossover Üzerinde Çalışıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Autocar, yeni modelin otomobil üreticisinin esnek C2 platformunu kullanacağını ve hem benzin hem de dizel olarak satılacağını söyledi. Ek olarak, 1.5 litre üç silindirli turbo benzinli motorla birlikte 48 volt yarı hibrit seçeneği de olacak.

 

Araçla ilgili detaylar şu an sınırlı ancak Ford'un bu modeli üç farklı aracı değiştirmek için etkili bir şekilde kullanacağını düşünürsek, farklı müşterilere hitap eden versiyonlar olabilir.

 

Aracın Subaru Outback ile şekil ve boyut bakımından benzer olduğu ve Kuzey Amerika’nın yanı sıra Avrupa’da da satılacağı düşünülüyor.

Ford son yıllarda geleneksel otomobillerden crossover ve SUV modellere kayıyor.

Subaru Outback dünyadaki birçok pazarda oldukça küçük bir oyuncu ancak özellikle Amerika Birleşik Devletleri'nde son derece popüler ve son yıllarda yılda 150.000'den fazla satıldı. Yüksek binişli araçlara ciddi bir talep var ve Ford, yeni modelinin, kendi satışlarını ve karlılığını artırırken, rakiplerinden bazılarının satışlarını da kendisine çekeceğini umuyor.

Son Güncelleme : 18 Temmuz 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo