VW 2021 İçin Sportif ve Kentli Bir Crossover Planlıyor

Ototeknikveri     21 Temmuz 2019 03:47

Volkswagen crossover çılgınlığını benimsemek için geç kalmıştı, ancak şirket T-Cross ve T-Roc gibi bir takım yeni modellerle kesinlikle kaybedilmiş zamanları telafi ediyor.

VW 2021 İçin Sportif ve Kentli Bir Crossover Planlıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Şimdi ufukta yeni bir crossover daha var gibi görünüyor. Wards Auto şirketin İspanya'nın Pamplona kentindeki fabrikasında yeni bir model üreteceğini bildirdi. Model hakkında çok az şey biliniyor, ancak yayın bunun 2021'in ikinci yarısında üretime girecek sportif ve kentli bir crossover olacağını söylüyor.

 

Modelin Polo ailesinin bir üyesi olacağı ve hibrit ve elektrikli güç aktarma organları ile sunulacağı bildiriliyor. Bu noktada özellikler hakkında bir bilgi yok, ancak crossover, tesiste inşa edilen Polo ve T-Cross'u da destekleyen MQB platformunu kullanabilir.

 

Volkswagen'in üretim ve lojistikten sorumlu yönetim kurulu üyesi Andreas Tostmann, “Yeni model, Landaben'de inşa edilenlerle aynı mekanik platformu kullandığından, Polo ve T-Cross ile aynı üretim hatlarını kullanabiliriz. Böylece araçları rekabetçi maliyetlerle üretmemizi sağlayacak sinerjiler elde edebiliriz.”

 

Bu mantıklı, ancak Volkswagen'in modeli T-Cross'tan nasıl farklılaştıracağını görmek ilginç olacak. T-Cross crossover, geçen yıl güç çıkışları 148 hp'ye (110 kW / 150 PS) varan benzinli ve dizel motor çeşitleri ile piyasaya sürüldü.

 

T-Cross yalnızca önden çekişli sürüşle geliyor ve şimdilik hibrit ya da elektrikli bir versiyon beklenmiyor. Yeni crossover'da dört tekerlekten çekiş sunulacaksa bu hoş bir gelişme olabilir ancak henüz bu konuda net bir bilgi yok.

Son Güncelleme : 22 Temmuz 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo