Cupra Ateca'yı Unutun, 2020'de Formentor'u Almak İsteyebilirsiniz!

Ototeknikveri     21 Temmuz 2019 07:54

Küçük, sportif crossover modellere zaafı olan herkes, Cupra'nın ilk bağımsız modelini dikkatle takip etmeli: Formentor.

Cupra Ateca'yı Unutun, 2020'de Formentor'u Almak İsteyebilirsiniz!
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Konsept, gelecek yıl Seat Ateca ile aynı platformla satışa sunulacak olan nihai modele çok yakın.

 

Muadilinin aksine, Formentor daha uzun, daha geniş ve yere daha alçak oturuyor. Aynı zamanda eğimli bir tavan çizgisi, arkada tam genişlikte lambalar ve agresif bir stili var.

 

Sürücü odaklı iç mekan otomobilin amacını daha da iyi yansıtıyor. Konsept spor koltuklar, karbon fiber döşeme ve büyük bir dokunmatik ekran ile birlikte geliyor. Bu özelliklerin tamamı üretim modelinde olmayabilir. Ayrıca arkada iyi miktarda bacak ve omuz boşluğu ve tatmin edici kapasitede bir bagaj bulunuyor.

 

Cupra, otomobili 1,5 litre TSI benzinli ve bir elektrikli motordan oluşan plug-in hibrit sistemle sunacak. Toplam güç çıkışı 245 PS (242 hp / 180 kW) ve 2.0 litre turbo dört silindirli motorlu Cupra Ateca'dan 55 PS (54 hp/40 kW) daha düşük. Formentor, Cupra'nın ilk bağımsız modeli olduğu için bu normal.

 

Cupra Ateca, İngiltere'de 41.190 £ (51.656 $ / 45.846 Euro) tavsiye edilen satış fiyatına sahip, ancak Formentor'un fiyatının ne seviyede olacağını şimdiden söylemek zor. AutoTrader konsepti yakından inceledi ve bazı özellikleri videoda değerlendirdi.

Son Güncelleme : 22 Temmuz 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo