Peugeot 508 İyi, Ama Volkswagen Arteon Kadar İyi mi?

Ototeknikveri     21 Temmuz 2019 08:41

Günümüzde, ana akım ve lüks otomobiller arasındaki çizgi inceliyor ve bu hissi artıran modellerden biri de yeni nesil Peugeot 508. Bu model Volkswagen Arteon'a rakip olmak istiyor, ancak Audi A5 Sportback ile doğrudan bir mücadeleye de hayır demez.

Peugeot 508 İyi, Ama Volkswagen Arteon Kadar İyi mi?
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Çok çekici dış tasarımın arkasında, şık çizgiler, ilginç stil dokunuşları ve kaliteli malzemelerle harmanlanmış, üst düzey hissi veren bir kokpit bulunuyor. Ön yolcu bölmesi, 10 inçlik bilgi-eğlence sistemi ve özelleştirilebilir dijital gösterge paneli gibi özellikler sunuyor. Arkada oturanlar geniş diz mesafesinden şikayet etmeyecekler, ancak uzun boylu yolcular baş mesafesiyle sıkıntı yaşayabilir. Ayrıca, orta koltukta hem omuz hem de tavan boşluğu problem olabilir.

 

Arka cam ile birlikte yukarı doğru açılan geniş bagaj kapağı, bu ekstra pratikliği arayanlar için kesinlikle bir artı. Ayrıca, 487 litrelik bagaj kapasitesi A5 Sportback ve Mazda6'dan daha büyük, ancak Volkswagen Arteon ve Skoda Superb'den ise biraz daha küçük.

 

Peugeot'nun mühendisleri, şasiyi buna göre ayarlayarak konfor ve sportif sürüş arasında mükemmel bir denge kurmaya çalışmış. Böylece, sürücü Comfort modunda çok rahat hissediyor, ancak Sport modunda her şey daha canlı hale geliyor. Bu önden çekişli, orta boy otomobil 8 vitesli bir otomatik şanzımana bağlı 130 hp 1,5 litre dizel motordan güç alıyor.

 

Piyasaya çıkalı henüz bir yıl olan ikinci nesil 508, bir video ile CarsIreland tarafından değerlendirildi. Bu otomobil sizi belki de Alman ve Japon rakiplerini bırakıp kendisine yönelmeye ikna edebilir.

Son Güncelleme : 22 Temmuz 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user
  • User

    Misafir98317 2015 model Peugeot 508 kullanıcısı olarak bu yorumu yazıyorum 2015 yılında ilk defa 508 ile buluştuğumda çok heyecanlanmıştım. Aradan 5 yıl geçti ama halen aynı aşka aracımı kullanmaya devam ediyorum.

    23 10 2019 03:23 Yanıtla Beğen (0) Şikayet Et

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo