2021 BMW iNext Elektrikli SUV'nin İç Mekanından Yeni Görüntüler

Ototeknikveri     24 Temmuz 2019 11:39

2021 BMW iNext elektrikli SUV'un kamufle edilmiş bir prototipi tır üzerinde taşınırken kameralara yakalandı. Otomobilin bu kez içi de görüntülendi.

2021 BMW iNext Elektrikli SUV'nin İç Mekanından Yeni Görüntüler
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

BMW, kesinlikle yuvarlak olmayan bir direksiyon simidi ve konsola monte edilmiş büyük kavisli bir ekran dahil olmak üzere modelin bazı teknolojik özelliklerini zaten tanıtmıştı.

 

Bu yeni casus fotoğraflar konsolun tasarımını daha fazla ortaya koyuyor, ancak yine de dijital gösterge paneli mevcut BMW modellerinden daha küçük ve son şeklini almamış. Kamuflaja rağmen BMW'nin i3 ile benzer şekilde daha minimal bir yaklaşım benimsediği anlaşılabiliyor.

 

BMW iNext'in üretim versiyonu - iX5 adını alacağı söyleniyor - X5 ile aynı büyüklükte, pilli elektrikli bir crossover olacak.

 

2021 iNext, hem yanmalı motorlu hem de elektrikli modelleri destekleyebilen BMW'nin en yeni esnek mimarisini kullanacak. Bu uygulamada, elektrikli SUV, en azından baz modellerinde arkaya monte edilmiş bir elektrikli motora ve kabinin tabanının altında pil paketine sahip olacak.

 

BMW, teknik detayları henüz vermiyor ancak tam şarjda 600km'den daha uzun bir sürüş mesafesi ve Seviye 3 otonom sürüş teknolojisi vaat ediyor. iNext'in üretim versiyonu, etkileyici kavisli dijital ekranı ile birlikte kullanılabilecek en yeni bağlantı özelliklerini bir araya getirecek.

 

Bu büyüklükteki elektrikli bir SUV ve BMW'nin teknoloji amiral gemisi olacak bir model için, mükemmel performans bekleyebiliriz. iNext konsepti yaklaşık 4 saniye içinde sıfırdan 100 km/s hıza çıkabiliyor. BMW ayrıca, piyasaya sürüldüğünde, iNext’in, şirketin Seviye 4 ve Seviye 5 otomatik sürüş teknolojileri için geliştirme otomobili olarak da hizmet edeceğini söyledi.

Son Güncelleme : 25 Temmuz 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo