2020 Mitsubishi Pajero Sport Güncellenmiş Tasarım ve Yeni Teknoloji Sunuyor

Ototeknikveri     26 Temmuz 2019 11:14

Bu ayın başlarında yapılan önizlemenin ardından, güncellenen 2020 Mitsubishi Pajero Sport SUV bugün üretildiği ülke olan Tayland'da tanıtıldı.

2020 Mitsubishi Pajero Sport Güncellenmiş Tasarım ve Yeni Teknoloji Sunuyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Ana tasarım değişikliği, (İngiltere'deki Shogun Sport ve diğer pazarlarda Montero Sport olarak satılan) Pajero Sport'un Mitsubishi'nin Dinamik Kalkan kimliğini benimsemesiyle gerçekleşiyor. Yeni farlar ve ön panjur, Pajero Sport'un dayandığı Triton / L200 pickup ile çok benziyor, sadece tampon biraz daha yumuşak görünüyor.

 

Başka bir küçük fark da, farların altına yerleştirilen kombinasyon ışıklarıyla ilgili. Aracın yüksek kaputu 2020 Pajero Sport'un daha etkileyici görünümüne katkıda bulunuyor. Üstyapının geri kalan kısmında önemli değişikliklerin olmadığı görülüyor; arka tampondaki bazı güncellemeler, yeni tekerlekler ve sportif bir tavan spoyleri.

 

İç mekanda konsol, yumuşak yastıklı kapı kolları, arka yolcu konsoluna eklenen yeni AC elektrik prizi ve altında bulunan bir depolama alanı gibi güncellemeler sayesinde yolculuklar daha rahat ve kaliteli geçiyor.

 

Donanım açısından, Pajero Sport, yeni 8 inç Smartphone-Link Display Audio (SDA) bilgi-eğlence sistemi, gösterge panelindeki yeni bir 8-inç renkli LCD metre ve Mitsubishi Remote Control anahtarsız çalıştırma sisteminden faydalanıyor. Yeni elektrikli bagaj kapağı da dahil olmak üzere kullanıcılar akıllı telefonlarından kapıları açıp kapatabiliyorlar.

 

Triton / L200’de olduğu gibi, Mitsubishi, Pajero Sport'a Şerit Değiştirme Yardımı (LCA) ve Arkadan Geçen Trafik Uyarısı (RCTA) fonksiyonları dahil olmak üzere geliştirilmiş güvenlik özellikleri eklemiş.

 

Heybetli SUV, 8 ileri otomatik şanzıman ve 2,4 litrelik MIVEC dört silindirli turbo dizel motorla gelmeye devam ederken, mekanik açıdan bir şey değişmiyor. Motorun 181 PS (178 hp) güç çıkışı ve 430 Nm torku SuperSelect 4WD-II sistemiyle dört tekerleğe de dağıtılırken, yeni bir off-road sürüş modu da sunuluyor.

 

Tayland'da piyasaya sürülmesinin ardından, güncellenmiş Mitsubishi Pajero Sport, İngiltere, Filipinler ve Avustralya dahil olmak üzere dünya çapında 90 ülkede satılacak.

Son Güncelleme : 29 Temmuz 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo