Ford, 'Badlands' ve 'Adrenaline' Adlarını Tescil Etti

Ototeknikveri     28 Temmuz 2019 08:04

Ford, Amerika Birleşik Devletleri Patent ve Ticari Marka Ofisi'ne 'Badlands' ve 'Adrenaline' isimlerinin tescil edilmesi için başvuru yaptı.

Ford, 'Badlands' ve 'Adrenaline' Adlarını Tescil Etti
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Her iki başvuru da 17 Temmuz'da yapıldı ve isimlerin karayolu taşıtları, yani binek otomobiller, kamyonetler, SUV'ler gibi araçlarda kullanılacağı belirtildi.

 

Bu noktada, Ford'un ne üzerinde çalıştığından emin olmak zor, ancak her iki ismin de özgün modelleri belirtmek için kullanılması muhtemel görünüyor. 'Badlands' (çorak ya da engebeli arazi) isminin bir SUV veya kamyonet için kullanılabileceğini varsaymak makul olur.

 

'Adrenaline' ismiyle ilgili tahminde bulunmak daha da kolay. İkinci nesil Explorer Sport Trac inşa edilirken, Ford'un SVT bölümü F-150 Lightning'in manevi halefi olarak bir Sport Trac Adrenalin modeli yarattı. Ne yazık ki, bu araç üretim hattına asla ulaşmadı ve 'Adrenalin' yalnızca Sport Trac için bir opsiyonel paket olarak kullanıldı. Bu patent, sonunda 'E' harfiyle off-road odaklı modellerden ya da pick-up'lardan birinde bir performans versiyonu için kullanılabilir.

 

Elbette, her tescil başvurusunda olduğu gibi, bu isimlerin hiç piyasaya çıkmamaları da ihtimal dahilinde. Firma sadece rakiplerinin hiçbirinin gelecekte bunları kullanmaması için güvence altına almış olabilir.

Son Güncelleme : 29 Temmuz 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo