Tesla'nın Multimedya Sistemi Netflix ve YouTube ile Gelecek

Ototeknikveri     29 Temmuz 2019 11:39

Tesla Model 3, Model S ve Model X yakında Netflix ve YouTube'u içerecek şekilde multimedya sistemlerini güncelleyecek.

Tesla'nın Multimedya Sistemi Netflix ve YouTube ile Gelecek
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Elon Musk, duyuruyu her zamanki gibi Twitter'da yaptı ve yeni özellikler sayesinde Tesla otomobillerin “rahat koltuklar ve surround ses sistemiyle inanılmaz derecede etkileyici, sinematik bir his yaratacağını” söyledi.

 

Tesla, araç sahiplerine yalnızca arabaları park halindeyken Netflix ve YouTube’u oynatma izni verecek. Ancak, şirket tam otomatik sürüşle ilgili yasal düzenlemeler onaylandığında, araç hareket halindeyken de bu özelliklerin kullanılmasına izin verecek şekilde sistemi güncelleme niyetinde. Bununla birlikte, otonom araçların yolda yaygın hale gelmesi ve bununla ilgili yasal düzenlemelerin gerçekleşmesi için daha zaman var.

 

Tesla Model 3'de, ortaya monte edilmiş multimedya ekranı yatay olarak konumlandırılıyor ve en iyi izleme deneyimini sunuyor. Model S ve Model X'in ekranlarıysa dikey şekilde yerleştirilmiş.

 

Bir aşamada, Model S ve Model X'in iç mekanlarının da Model 3'e benzer şekilde güncellenebileceği beklentisi vardı. Ancak, Elon Musk'un son açıklamaları bunun böyle olmayacağını gösteriyor.

 

Tesla, YouTube ve Netflix özelliklerini hareket halindeki araçlar için de sunmaya başladığında, bu tartışma yaratabilir. Tesla otomobiller için yeni YouTube ve Netflix özelliklerinin tanıtımı Ağustos ayında gerçekleşecek.

Son Güncelleme : 31 Temmuz 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo