VW Atlas Cross Sport Ölüm Vadisinde Teste Girdi!

Ototeknikveri     30 Temmuz 2019 09:05

Atlas'ı takiben Volkswagen, görünüşe pratiklikten daha fazla önem verenler için şimdi de Atlas Cross Sport'u çıkartacak.

VW Atlas Cross Sport Ölüm Vadisinde Teste Girdi!
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Gelecek yılın başlarında bayilere ulaşacak modeli tüketicilerin direksiyon başında oturarak test etmesine daha vakit var. Bununla birlikte, piyasaya sürülmek üzere olan yeni ürünlerde sıkça karşılaşıldığı gibi, Volkswagen, Atlas Cross Sport prototipini görmeleri için bazı gazetecileri davet etti ve test sürüşü için çok zorlu bir yer seçti: ABD'nin Kaliforniya Eyaleti'nde yer alan Death Valley (Ölüm Vadisi).

 

Çölün kavurucu sıcağında, otomobil üreticisi, güç aktarım organlarından pillere ve süspansiyona kadar her şeyin ekstrem koşullara uygun bir şekilde çalıştığından emin olarak için testler yaptı.

 

Atlas Cross Sport ayrıca, 1588 kg ağırlığındaki römorku opsiyonel 3.6 litrelik V6 motorla çekerek yeteneklerini sergiledi. Motor 376 hp güç üretiyor ve 235 hp gücündeki 2.0 litrelik turbo dört silindirli motora alternatif olarak sunulacak. Seriye 310 hp hibrit versiyonun da katılacağı yönünde söylentiler var ancak bu henüz doğrulanmadı.

 

V6 motorla çalıştırıldığında, Atlas Cross Sport 2268 kg kadar çekebiliyor. Bununla birlikte isteğe bağlı bir çekme paketi de özel bir radyatör, alternatör, farklı stabilite kontrol ayarları ve römork kontrol modülüyle geliyor.

 

Peki, Volkswagen'in yeni SUV'u dünyadaki en zorlu ortamlardan birinde nasıl hissettiriyor? RoadShow'un değerlendirme videosu bunu gözler önüne seriyor.

Son Güncelleme : 31 Temmuz 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo