Elon Musk, Tesla Pickup'ın İki ila Üç Ay İçinde Tanıtılacağını Söyledi

Ototeknikveri     30 Temmuz 2019 10:24

Tesla CEO'su Elon Musk, uzun zamandır beklenen Tesla pickup kamyonetin önümüzdeki iki ila üç ay içinde tanıtılacağını söyledi.

Elon Musk, Tesla Pickup'ın İki ila Üç Ay İçinde Tanıtılacağını Söyledi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni aracın yıl sonundan önce geleceğini oldukça uzun zamandır biliyoruz, ancak Musk'un tweet'i bize Rivian R1T rakibinin ne zaman ortaya çıkacağı konusunda daha net bir fikir veriyor.

 

Musk, “Yakınız, ancak sihir son ayrıntılarda. Belki 2 ila 3 ay,” diyerek, otomobil üreticisinin konsepte hala son rötuşları yaptığını belirtiyor.

 

Tesla pickup kamyonetin sadece tek teaser görüntüsünü yayınladı, ancak bize aracın dış tasarımından ne bekleneceği konusunda iyi bir fikir vermedi. Bununla birlikte, Musk'un önceki açıklamaları, aracın tasarımının diğer Tesla araçlardan çok daha farklı olacağını ileri sürüyordu. Firmanın şu anki modellerinin birbirine çok benzer tasarımlarını eleştirenler biraz farklı bir şey görmekten memnun olabilir.

 

Tesla'nın pickup modelinin 50.000 dolar altında bir fiyatla satılması bekleniyor ve Porsche 911 benzeri bir performans sunacağı iddia ediliyor. Araç altı koltuklu olabilir. Bunun yanı sıra 136.077 kg çekme kapasitesi ve 645 - 800 km arası menzil sunması bekleniyor.

 

General Motors'un da bir elektrikli kamyonet geliştirdiğini hesaba kattığımız da, pazarın bu segmentinin yakın gelecekte çok heyecan verici olacağı anlaşılıyor.

Son Güncelleme : 31 Temmuz 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo