2020 Audi A1 Citycarver: Kent İçin Uzun Boylu ve Şık Bir Süpermini

Ototeknikveri     31 Temmuz 2019 11:55

Yüksek binişli A1 Sportback çıktı ancak Audi buna alıştığımız Allroad ismi yerine Citycarver demeye karar verdi. Model diğer Allroad modelleri gibi dört çekişli değil, isim değişikliğinin sebebi de bu olabilir.

2020 Audi A1 Citycarver: Kent İçin Uzun Boylu ve Şık Bir Süpermini
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni A1 ürün serisinde “en ilerici model” olarak tanımlanan Citycarver, crossover duruşunu artan kişiselleştirme seçenekleriyle birleştiriyor.

 

Standart A1 Sportback ile karşılaştırıldığında en büyük fark, daha kolay giriş, daha iyi görüş ve Audi'ye göre “hafif engebeli arazi” ile başa çıkma kabiliyeti sağlayan 40 mm daha fazla yerden yükseklik.

 

Biniş yüksekliğindeki artış, 35 mm daha yüksek bir süspansiyonla elde ediliyor ve ayrıca 16 mm çapından başlayan daha büyük tekerleklerle 5 mm daha yükseklik elde ediliyor.

 

Audi SUV'lara özgü büyük, sekizgen Singleframe ızgara, paslanmaz çelik alt gövde koruması, tekerlek kemerleri etrafında ve yeniden tasarlanmış yan eşiklerde gri / siyah plastik kaplama ve daha sağlam bir görünüme sahip tamponlar gibi özgün görünüme katkıda bulunan başka unsurlar da var. Başka bir özgün bileşen de standart S line tavan kenarı spoyleri.

 

Müşteriler, dokuz dış cephe rengi ve Mythos siyah metalik veya Manhattan gri metalik kontrast tavan renkleri arasından seçim yapabilirken, iç mekan nane, bakır, turuncu veya gümüş grisi renklerle geliyor.

 

Üç donanım seviyesi mevcut: advanced, design selection ve S line. S line müşterilere kumaş / sentetik deri veya Alcantara / sentetik deri koltuk kılıfları arasında seçim yapma şansı sunarken, iç tasarım seçimi kontur / ambiyans aydınlatma paketini içeriyor.

 

Motor seçenekleri ile ilgili hiçbir detay bulunmamakla birlikte, Audi, sürüş deneyiminin sportif kırmızı kaliperli fren diskleri, Audi drive select dinamik sürüş sistemi, ses aktüatörü ve ayarlanabilir amortisörlü süspansiyon içeren dinamik paket sayesinde daha da geliştirilebileceğini söylüyor. Dinamik pakete sahip modeller, 18 inç çapa kadar tekerlekler ile donatılabiliyor.

 

Audi A1 Citycarver için gelecek aydan sipariş almaya başlayacak ve ilk teslimatların sonbaharda yapılması bekleniyor. Pazar lansmanı, Arrow Gray veya Pulse Orange renginde (resimde görülen) Edition One modeli ile yapılacak. Diğer benzersiz özellikler arasında 18 inç jantlar, siyah bir dış cephe paketi, buzlanmış farlar ve arka lambalar, kontrast tavan ve ayna kapakları, arka kapılardaki mat gümüş Edition One logosu ve turuncu veya gümüş renkli iç mekan yüzeyleri var.

Son Güncelleme : 01 Ağustos 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo