Ford Transit Custom: Karavanların sıkıcı olması gerektiğini kim söyledi?

Ototeknikveri     31 Temmuz 2019 11:55

Ford, Transit Custom karavanın anahtarlarını yeni aracı için küçük bir servet harcayan bir hayrana teslim etti. Araç, MS-RT ve Wellhouse Leisure tarafından bir karavana dönüştürüldü ve çalışma tamamlandığında, 77.000 £ (95.844 $ / 85.782 €) etiket fiyatına sahipti.

Ford Transit Custom: Karavanların sıkıcı olması gerektiğini kim söyledi?
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Karavanın dışı, sportif bir tam gövde kiti, özel grafikler ve çift çıkışlı egzoz sistemi içeren görsel makyajı yapan MS-RT'nin imzasını taşıyor. Şirket araca 18 inçlik jantlar da ekledi. Kabindeyse Wellhouse koltuklarda mavi dikişli beyaz deri kullandı, koltuk başlıklarına kabartma logosunu ekledi ve mavi emniyet kemerleri seçti.

 

Transit Custom'ın iç mekan düzenlemesinde eksiksiz bir mutfak ve lüks bir oturma alanı bulunuyor. Yukarı doğru büyütülebilen çatı sayesinde mümkün kılınan yatak odası, ev konforunu aratmıyor. Bunların yanı sıra karavan Starlit Alcantara tavan kaplaması, konsolda yine Alcantara kaplama, uydu navigasyon sistemi, adaptif hız kontrolü ve xenon farlar gibi özelliklere sahip.

Araç gücünü 2.0 litre EcoBlue dizel motordan alıyor. Motor 170 PS (168 hp / 125 kW) güç çıkışına sahip ve altı vitesli otomatik şanzımanla geliyor.

Aracı satın alan Ford hayranı “Kendi isteğime göre inşa edilmiş bir karavan istedim ve beklentilerim oldukça yüksekti. Ford'un yer aldığı bazı etkinlik ve fuarları ve motosiklet şovlarını keşfetmeyi, karavanımla güzel zamanlar geçirmeyi umuyorum. Ülke çapında seyahat edeceğim ve yeni maceralar aramayı dört gözle bekliyorum.” diye konuştu.

Son Güncelleme : 01 Ağustos 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo